Thursday, August 4, 2011

Ni Lah Baju Raya Saya Tahun Lepas..

Salam dan selamat berpuasa untuk hari keempat.. Pada yang tak dapat berpuasa tu jangan lupa ganti nanti ye hehe.. Ok hari ni Mak terpanggil untuk membuat satu BABAK (segmen) iaitu babak "NI LAH BAJU RAYA SAYA TAHUN LEPAS" .. nak join mudah aje..

1) Buat satu entry bertajuk "NI LAH BAJU RAYA SAYA TAHUN LEPAS"

2) Tepek header Mak di atas dan linkkan ke blog ini..

3) jawab soalan soalan yang tertera dibawah
a) Apakah warna tema baju raya anda tahun lepas?
b) Berapa pasang baju raya yang telah anda beli pada tahun lepas? 
(tak kisah setahun atau bertahun2 yg lepas)
c) Apakah tema baju raya anda pada tahun ini?
4) Tepekkan gambar anda/ anda bersama keluarga yang sedang memakai
baju raya itu

4) Dah selesai hantarkan link url anda di komen box di bawah ye

Haaa senang je kan.. Hmmm tak sabar nak tengok baju baju raya anda pada tahun lepas...



23 comments:

  1. Mak Dara..
    sy join..
    http://haslindariffin.blogspot.com/2011/08/segmen-ni-lah-baju-raya-saya-tahun.html

    ReplyDelete
  2. Haslinda.. wahhhh tankiu kerana jd yg pertama join.. meh mak nak terjahhh hehe

    ReplyDelete
  3. makkk, nk join sgt, tp siyesli tahun lepas xde pun amik gmbr dgn family even gmbr sorang2.. huhu.. tgk je la..

    ReplyDelete
  4. MD, mesti tahun lepas punyer ker... kalau tahun sebelum tu boleh tak?

    ReplyDelete
  5. fara join :D

    http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/08/ni-lah-baju-raya-saya-tahun-lepas.html

    ReplyDelete
  6. nak join buleyy?? :P
    mak dara! tu baju raya mak dara thun lepas ea? cntikk! ;)

    ReplyDelete
  7. Salam ramadhan mak....saya join...

    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/08/ni-lah-baju-raya-saya-tahun-lepas.html

    ReplyDelete
  8. http://fadzlinaicecream.blogspot.com/2011/08/ni-lah-baju-raya-saya-tahun-lepas.html :)

    ReplyDelete
  9. alah.. takde gambar bersama family tahun lepas..

    ReplyDelete
  10. salam Mak Dara mama pun nak join gak..:)

    http://maszull.blogspot.com/2011/08/ni-baju-raya-saya-tahun-lepas.html

    ReplyDelete
  11. da join...

    http://izzatialina.blogspot.com/2011/08/ni-lah-baju-raya-saya-tahun-lepas.html

    ReplyDelete
  12. Mak dara

    saya pun join tau

    http://mamaemacyg.blogspot.com/2011/08/ni-lah-baju-raya-saya-tahun-lepas.html

    ReplyDelete
  13. sorilah mak dara, kancil nak ikut tapi belum ada gambar keluarga lagi :( huhuhu...

    ReplyDelete
  14. join jugak

    http://lurvezzera.blogspot.com/2011/08/ni-lah-baju-raya-saya-tahun-lepas.html

    ReplyDelete
  15. hehe. . ryn joint jugakk ea ?

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/08/ni-lah-baju-raya-saya-tahun-lepas.html

    ReplyDelete
  16. DONE !!

    http://pinkaholicx.blogspot.com/2011/08/segmen-ni-lah-baju-raya-saya-tahun.html

    ReplyDelete
  17. alaaa kak.. saya xkeje. xdapat join segemen akk ni.. sdeynye :(

    ReplyDelete
  18. dah join,

    http://my-khalish.blogspot.com/2011/08/ni-lah-baju-raya-saya-tahun-lepas_04.html

    ReplyDelete
  19. wani join ley kan?

    http://puterihikayatblog.blogspot.com/2011/08/ni-lah-baju-raya-saya-tahun-lepas.html

    ReplyDelete
  20. hye mak dara:)yath tumpang join..sempat lagi x?

    http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/08/ni-lah-baju-raya-saya-tahun-lepas.html

    ReplyDelete
  21. salam MD..ok da join..

    http://www.tetikusrusak.net/ni-lah-baju-raya-saya-tahun-lepas/

    ReplyDelete
  22. ku pon join yer MD
    http://farzly.blogspot.com/2011/08/ni-lah-baju-raya-saya-tahun-lepas.html
    ok

    ReplyDelete