Wednesday, August 31, 2011

Selamat .. hait.. hari.. hait.. Raya.. hait.. Arigato..

Hehehe macam ada angin angin meroyan aje tajuk entry mak pada hari raya kedua ni kan.. Sebenarnya masa mak dok godek godek video video yang telah mak upload di Facebook dan youtube tiba tiba Mak terjumpa video lama yang mak rakamkan semasa Mak ke Jepun beberapa tahun lepas.. Video ni diambil semasa Mak ke Sapporro Jepun bersama suami mak.. Kami ke sana kerana filem pendek terbitan dan arahan suami mak telah mewakili Malaysia ke Saporro Short Film festival.. Nak nak pulak masa kami kesana tu pada bulan puasa jadi Mak teruslah rakamkan ucapan selamat hari raya di sana.. Nak tengok? klik je butang play di bawah ye


Haaa kelakor kan.. Video ni di ambil di Historical village Hokaido jepun.. memang sejuk sangat time ni tapi mak kaber line buat macam tak sejuk haha.. Ok mak nak sambung raya balik.. Selamat hari raya semuaaaaaaa....

1 comment:

  1. wah... best nye mak dara daapt g jepun.. so, m ne festival tu kak... mesti meriah kn :)

    ReplyDelete