Monday, August 22, 2011

ZIARAH RAYA BLOG

 ZIARAH RAYA BLOG

Salam pada semua.. Haaaa jangan jeling lama lama sangat kat peti ais tu ye kak kiah kak bedah karang terrgoda kang susah hehe.. Ok hari ni Mak dara nak menjuinkan diri untuk segmen  ZIARAH RAYA BLOG  syang telah dianjurkan oleh jiran Mak Dara dan juga blogger hebakk iaitu Hasrul Hassan atau lebih dikenali dengan nama blognya BANGKU KOSONG.. jom kita tengok apa yang perlu dibuat untuk sertai segmen ini ye.. 

1. Tempek ini dalam entri blog anda ....dan link ke entri ini. Tajuk entri: ZIARAH RAYA BLOG 
SIAP

2. Sebutkan nama anda, dan kat mana anda beraya tahun ini. Letak la ucapan sikit ehh ...
Nama mak dalam blog ialah Mak Dara.. Nama betul mak dalam IC dan pasport Adza Irdawati Bt Adenan.. Tapi kalau ada yang nak panggil mak J.Lo ke Britney pun mak terima aje hehe.. Ok tahun ni kemungkinan besarrrrrrr Mak Dara akan beraya di rumah mertua Mak Dara di rawang seperti tahun tahun sebelumnya.. Hehe mak Dara sebenarnya dah 14 tahun kahwin dan dah 11 tahun berturut turut beraya hari raya pertama di rumah mertua.. Dan kemungkinan kecil akan beraya di rumah keluarga Mak Dara.. Tapi belum tahu lagi sebab belum berbincang lagi.. 

Ucapan.. Ok disini Mak ingin menyusun sepuluh jari sekiranya ada terkasar bahasa, tersalah bicara dan terlaser kata harap dimaafkan ya.. Sesungguhnya Mak hanyalah insan biasa yang takkan terlepas dari melakukan kesilapan.. Dan semoga raya tahun ini membawa seribu kebahagian kepada semua insyaallah..

3. Dah siap? Tinggalkan entri anda tu dalam ruangan komen di bawah yer.
Ok.
Jom kita ramai ramai join segmen ni jom.. klik di SINI untuk sertai ye =)

4 comments:

  1. Salam Mak Dara,

    Kancil datang nak menjemput Mak Dara ziarah entri Kancil...

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-di-bangku-kosong-ziarah-raya.html

    ReplyDelete
  2. isshhh.. kalau mama aimaniman .. iman penentu raya mana, tp biasanya.. iman nak beraya rumah... haa baca je le kat blog aimaniman taw

    ReplyDelete
  3. Salam ..perghhh isteri mithali ni ..hehehe..beraya umah mertua 11 tahun ...berturut2 tu ....

    Salam AidilFitri, Maaf Zahir Batin.

    Terima kasih kerana menjuinkan diri ehhh .. :) moga lebaran ni meriah.

    ReplyDelete
  4. salam lebaran.

    singgah dari segmen HH.
    maaf lambat ziarah. busy makan kueh raya. hehe.

    selamat hari raya,
    maaf zahir&batin.

    sudi2kan lah singgah belog shaye. =)

    http://umairamaisara.blogspot.com

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK