Wednesday, September 28, 2011

Adesss tak baca betul betul syaratnya.. Maafkan akak ye...

Ohhhh tidak.. Oh no.... Adesssss segan dibuatnya. Semalam mak tengah kering idea tat kala tengah menulis skrip drama bersiri tajuk Mak Yong.. Jadi untuk mereleasekan tension apa lagi.. buka le blog... Tup tup nampak Adik Ben ada buat segmen Segmen : Jom Kenali Blog Saya .... Fuhhh dah lama rasanya tak join segmen Ben ni maka apa lagi berdesuppp mak bikin entry dan submit link ke blog Ben tu.. Dan lepas tu tanpa nak check or double check terus je sambung buat skrip balik..

Tiba tiba bukak aje blog kejap tadi terbaca satu komen dari teman blogger Mak menyatakan segmen yang mak join itu khas untuk blogger baru aje . Errr alamak untuk blog baru aje.. Mak pikir balik memang mak pun blogger baru tapi bila ditengok balik syarat syarat di segmen ben tu...

Segmen ni adalah bertujuan mencari kenalan blogger-blogger yang baru buat blog selepas Ramadhan yang lepas

Adessss mak terlepas pandang lah.. Mak baca sekali imbas macam untuk blogger blogger baru tapi terlepas pandang part selepas Ramadhan yang lepas.. Adesss malu.. Maafkan Akak ye Adik Ben.. memang tak sengaja sungguh hehehe almaklumlah dah kertu memang cepat melatah sikit .. Jadi akakpun terus je delete link akak di komen box Ben tu.. Tu lah penangan segmen Ben ni sungguh dasyat hehe.. Lain kali akak akan baca dulu syarat syaratnya dan takkan main redah je macam semalam hehe.. 


8 comments:

  1. tak apalah mak dara..sekurang2nya kita tapai menambah kenalan blogger yg baru..

    psstt:sebenarnya genk pun terlepas pandang hehehe

    ReplyDelete
  2. :) ada blogger komen kat entry tu tanya, blogger baru je ke boleh join? uncle ben kata lama pun boleh ^^,

    ReplyDelete
  3. hehehe ye ke.. mak pun terlepas pandang jugak.. Nasib baik teman blogger mak ada bagitau huhuhu segannyaaaa hehehe

    ReplyDelete
  4. uik ye ke.. adesss mak tak baca komen tu jugak.. ishhh mak dah delete link url mak tu adessssss hehehehehe

    ReplyDelete
  5. mak dara!!!...selalu je masuk blog mak dara..tapi agak jarang nak komen...hari ni terasa nak komen je...hehehe... ok la... at least mak dara delete kan...alar...takpe je la...takkan la encik ben nak mara...

    ReplyDelete
  6. salam mak dara...rasanya x salah kot masuk segmen En.Ben tu baru ker lama ker rasanya En.ben x kisah pun...

    memang segmen En.Ben ini sungguh berhantu kan mak dara asalkn segmen ben jer semuanya cpt2 nak join sekali...:)

    ReplyDelete
  7. mak..rasanya bang ben tak kisah mak..asalkan kita dapat bersegmen dengan muhibbah..kan mak

    ReplyDelete
  8. x pe la MD..x berdosa pon..hiii..cuma malu jer..;)

    ReplyDelete