Friday, September 23, 2011

Baik sungguh blogger ini....

Baik memang baik.. Pemurah memang pemurah.. Di dunia sekarang ini mana ada lagi barang yang diberi secara percuma.. nak ke tandas awam pun kena bayar hokay.. hehehe.. Tapi blogger ni memang sempoi.. Dia memberikan secara ikhlas dan percuma.. Apa yang diberikannya tu.. Haaa pernah dengar doodle.. Alah doodle yang kiut kiut miut tu kira macam kartun diri sendirilah macam yang mak try buat tapi tak jadi jadi tu hehee..


Haaa pasti ada juga yang suka untuk ada doodle sendirikan? tapi tak tau nak buat atau malas nak tempah? Tak payah susah susah le nak reka cipta atau nak tempah lagi.. Sekarang blogger Hafizzi Aziz kasi free aje doodle pada yang mahu.. Kiutttttt kiutttt betul semua doodle doodlenya tu.. tak percaya tengok dibawah..

   

 

 

Haaa kiutttkan sampaikan icon untuk shoutbox pun ada.. Memang murah hati betul adik ni.. Ok silalah ke blog adik Hafizzi Aziz ni dan pilih le yang mana berkenan di hati ye =) klik di SINI untuk ke blog beliau 


11 comments:

  1. waooo..nak tejah ke sana sekarang

    ReplyDelete
  2. MamaEma: terjah jangan tak terjah
    GreenAppleKu.com: sis banyak yang kiu2 disana kaler doodle pun kiut dan mabeles..

    ReplyDelete
  3. semlm jln2 kt blog hafizi tu, mmg de nmpk doodle free...terpk jgk..baik sungguh hati dia nie

    ReplyDelete
  4. Paris: hehehe sesuai le ngan mak yg gomok godompol ini hehehe
    Tentang kita: kannn bukan senang nak jumpa org murah hati mcm tu =)

    ReplyDelete
  5. woo comel..sy pernah gak try buat doodle..tp mende ni agaknya kena ada bakat and minat kot..br leh jd comel..huhu~

    ReplyDelete
  6. eh2..makdara dtg blog apit la..
    kih3..thanks akak..peace..

    ReplyDelete
  7. Hehehehe .. memang kiyut la .. leh lak buat kat mak dara ehh ...

    ReplyDelete