Friday, September 23, 2011

Blogger ini memang berbakat!

Berbakat.. memang berbakat betul Blogger ini.. Siapa? Orang yang Mak maksudkan ialah adik Myra Vea.
dinky wink myravea

Adik Myra ni memang berbakat dalam membuat banner, header dan doodle.. mak memang dah lama mencari orang untuk mak tempah banner dan mak terjumpa blog Myra.. Mak teruslah mesej di facebooknya dan disana mak beritahu apa yang mak nak dalam banner mak tu.. 

Cuba bayangkan baru semalam buat tempahan.. hari ni dah siap!!! Myra buat dua design untuk Mak dan mak pilih design yang kedua.. Cute sangat sangat dan memang mak suka bebenor.. Tapi mak tak mahu pasang dulu banner tu di blog mak ni ataupun reveal kan di entry ni kerana mak masih lagi menunggu myra memberikan mak nombor akaunnya supaya dapat mak dapat membuat pembayaran.. Bila dah bayor je dengan sepantas kilat mak akan kasi up dan pasang banner tu.. Soo tunggu ya.. pada sesiapa yang nak menempah banner, header ataupun doodle boleh lah ke blog Myra @ http://myravea.blogspot.com/

15 comments:

  1. wah,lajunya adik mira nie buat,sepantas ilat tue siap,..tak sabar tunggu mak pasang banner tu;)

    ReplyDelete
  2. tabik toing2...
    kalau ada bakat mmg semuanya dihujung jari

    kak..
    ayu tak sabar menanti nie

    ReplyDelete
  3. wahhh2,...tak saba nak tengok citarasa mak dara! weweittt~ hehe ;P

    ReplyDelete
  4. Bella: org dah teror mmg kejap je dapat siapkan kan hehe
    Ayu: hehe akak pun tak sabar nak pasang ni hehehe

    ReplyDelete
  5. waaah, x sabar nak tggu hasil nyer pilihan mak dara.

    ReplyDelete
  6. ya betul.. kalau ada bakat harus digunakan kalau tak rugi kan kan hehe

    ReplyDelete
  7. gulp3..Myra tidaklah teror dalam bab mengedit ni kak, tapi mak dara punye pasal, im trying my best for u..hehe


    Btw, myra tak buat doodle akak sygs, doodle yang myra buat tu semua guna basic brush je..tak sempat lagi nak belajar buat doodle betul-betul..hehee..


    Thanks for this entry mak dara..Lots of love ;)

    ReplyDelete
  8. Hehehe tks Myra.. luvsss it!! opss salah part doodle tu hhehehe.. anyway mmg kiuttt sangat banner yang myra buat tu.. tksssss so muchhhhhh!!

    ReplyDelete
  9. nak berkenalan jugaklah dengan adik yg super telented ni... thanks mak!

    ReplyDelete
  10. comelnyer header blog pinky ni :) sweet..

    ReplyDelete