Thursday, September 15, 2011

Cerita Mak Dara, Ujang, Yana Dan Libas..

Perghhhhh macam tajuk drama pun ada kan hehe.. Sebelum tu Mak nak mintak maaf la pada Ujang dan Yana jika tersedak sebab Mak menyebut nyebut dan menulis nama mereka dalam entry mak ni hehehe...

Al kisahnya semalam merupakan privew filem LIBAS di TGV Wangsa Walk Mall. Skrip filem ni hasil skrip somi mak Martias Ali maka kami kesana pun dengan agak nebes.. Ye lah skrip filem pertama bakal ditayangkan.. Resah untuk melihat dan mendengar komen para yang hadir.. Nak nak pulak ramai pulak yang datang sehingga pihak penerbit membuka 3 buah panggung untuk preview filem ini.. Tup tup mata Mak terpandang satu pasangan yang sweet di satu sudut.. Macam pernah ku lihat mereka ini. Ya sangkaan mak benar belaka. Memang itu adalah Ujang dan Yana.. Apa lagi terus le Mak terjah...

Bila bertemu aje terus mak tanyakan pasal baby dan kandungan Yana tu.. Wahhh muka yana memang berseri seri je malam tu.. Seri pembawa budak ni memang lain sikit.. Memang nampak ayuuuuu sangat... Tengah tengah bersembang mak ingat satu perkara. Dulu mak pernah bertemu diorang di majlis WWWOW DiGi Award tapi time tu mak segan shy shy cat orang putih kata untuk tangkap gambor dengan blogger hebak lagi terkenal ni.. Maka malam tu tanpa membuang masa Mak terus minta untuk ambik gambar..

Sesi terjahan mak dara hehehe

Haaa tercapai juga niat mak dara tu. Tapi sayangnya mak tak sempat untuk berbual panjang bersama Ujang dan yana dek kerana somi mak yang agak sibuk bertemu semua teman dan para yang hadiri.. Harap harap dapat lagi berjumpa dan bertemu dan berborak dengan pasangan dua sejoli ni nanti insyaallah..

Untuk Yana dan Ujang terima kasih atas review LIBAS tu.. Really appreciate it.. Nanti akak akan berikan link itu pada Abang Martias dan director filem ni ya.. Semoga kita dapat jumpa lagi.. Tahniah atas kemenangan Ujang di Hot FM dan juga tahniah kerana bakal bergelar ibu dan ayah ya... =)

5 comments:

  1. wah best nye dapat jumpe cam ni.. sy ne bile ntah dapat jumpe n bergambar ngan mak dara kn :)

    ReplyDelete
  2. Tol la Taufiq..
    Bila la kita dapat bergambar camtu kan..

    ReplyDelete
  3. ada rezki hope ketemu MD,.. lalalalla <3 <3 <3

    ReplyDelete
  4. Top: moh le jumpa akak... hehe
    Jamiel: =)
    YY: jom kita jumpa =)

    ReplyDelete