Thursday, September 22, 2011

Contest - JOM MENONTON FILEM LIBAS


Salam dan selamat sejahtera.. Filem LIBAS merupakan sebuah filem yang bergenre komedi aksi telah diarahkan oleh pengarah Jurey Latiff Rosli, skrip oleh suami Mak Dara Martias Ali dan dibintangi oleh Rosyam Nor, Scha Al-Yahya, Johan Raja Lawak, Beego dan ramai lagi.

Sempena tayangan perdana filem ini yang akan ditayangkan di semua pawagam mulai 29hb September 2011..Mak Dara ingin menganjurkan satu contest iaitu Contest - JOM MENONTON FILEM LIBAS. Contest ini akan bermula mulai hari ini 22hb September 2011.. Jika anda ingin memenangi tiket wayang untuk menonton Filem Libas sila sertai contest ini ya.. Hadiah lumayan tajaan syarikat MDAG Sdn Bhd menanti anda. Apa yang perlu anda lakukan ialah...

1) Buat satu entry bertajuk JOM MENONTON FILEM LIBAS by Mak Dara
2) Letakkan Banner Contest di atas dan link kan ke Entri ni
3) Buat 1 entry ringkas dan kreatif mengenai filem LIBAS
4) Setelah selesai letakkan link url anda di kotak komen di sini ya

Tarikh penyertaan dibuka 22hb September 2011
Tarikh tutup penyertaan adalah pada jam 12 tengah malam, 26hb September 2011
Tarikh pengumuman pemenang 26/27 september 2011

Hadiah hadiah yang bakal anda menangi:

Tempat Pertama:
5 Tiket Wayang Libas bersama sehelai T Shirt Libas







Tempat Kedua:
4 Tiket Wayang Libas bersama sehelai T Shirt Libas



Tempat Ketiga: 
3 Tiket Wayang Libas bersama sehelai T Shirt Libas



Tempat Keempat:
1 tiket wayang Libas


Tempat Kelima:
1 tiket wayang Libas


Tempat Keenam:
1 tiket wayang Libas


Jutaan terima kasih kepada penerbit dan syarikat MDAG Sdn Bhd kerana sudi menaja kesemua hadiah hadiah ini.. Apa ditunggu lagi mari MELIBAS!!!!!

Penaja Utama

untuk melihat SENARAI PESERTA yang telah menyertai contest ini sila klik di SINI ya..
(segala syarat syarat penyertaan boleh ditukar oleh pihak penganjur pada bila bila masa mengikut kesesuaian dan kehendak penganjur dan penaja harap maklum)

31 comments:

  1. http://www.alyaesprezzo.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-makdara.html

    Mak, alya join..errr..errr err..hihi

    ReplyDelete
  2. allaaaaaaaaaa.... Ain duk jauh... kalo dapat tiket pun mesti tak leh ge nya,,,,

    ReplyDelete
  3. Kita join..kita join..yeyyyy...!

    http://therainbowjourney.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  4. cik bambam join!! :p

    http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum Mak Dara,

    Saya join jugak...huhuhu hahahha hihihi..takutnya Mak nak baca entri saya yang ntah apa-apa ni...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  6. join jugak

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  7. join!!

    http://ayung-join-contest.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  8. kak ida..sue joinkkkk jugak....kehkeh

    http://azwansprincess.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  9. malangnya tk suka tengok wayang huhu

    ReplyDelete
  10. Ok, YY JOIN jugak ::

    http://yanayassin.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  11. Wahh.ade contest! hehe..thanks datang blog myra ye mak dara..nanti ade kesempatan masa, myra join contest mak dara *wink*

    ReplyDelete
  12. Hani pun nak join bole kan

    http://nombordansifir.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  13. mak,sy nk join...
    http://sitiumairahsaat.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  14. Salam mak dara, sy join jugak

    http://kutukontest.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    tq yer..:)

    ReplyDelete
  15. Done mak dara :D

    http://sedap.myetech9.com/2011/09/sedap-ss-1-sengal-saturday.html

    ReplyDelete
  16. yath tumpang join MakDara:)

    http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  17. Mak Dara, sy join jugak :)

    http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  18. http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  19. bro join..

    http://www.trioseposen.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  20. sempat lg kan mak dara
    http://farzly.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html
    ok

    ReplyDelete
  21. siti kektus join. :)

    http://sitikektus.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  22. As-salam..

    Nida turut serta.. moga-moga berjaya.. ameeeeeeennnn

    http://alongnidar.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  23. Salam kenal,,

    saya join..=)


    http://anakwakmail.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  24. Salam Mak Dara,

    agak lama Kancil tidak datang singgah ke blog Mak Dara....nak ikut contest pun Kancil belum pernah lagi nampak filem libas tu...Hadiahnya pun menarik...semoga mendapat sambutan lebih banyak...

    ReplyDelete
  25. akhirnya.. siap juga pantun mia...

    harap dapat diterima..


    http://www.mialiana.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  26. anak teruna yg form 1 tu nak tengok movie ni tapi tak sempat lagi. teruja dia bila bagi tau citer ni kawan mama yg buat, anak dia sebaya anak mama..he..he..

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK