Tuesday, September 6, 2011

First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia


Assalammualaikum semua rakan blogger yang dikasihi.. Ok hari ni sebelum Mak Dara mulakan kerja Mak dara nak ambil kesempatan untuk join satu GA hebak dari seorang blogger hebakk iaitu Tengku Nizam.. Moh kita tengok syarat syaratnya..

CARA PENYERTAAN

Caranya cukup mudah ,
1. Join group Rakan Blogger Klik1Malaysia di facebook (wajib)
SIAP

2. Korang digalakkan untuk ping (daftar) blog korang di website Klik1Malaysia (tiada paksaan)
SIAP

3. Buat satu entri bertajuk "First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia"
SIAP

4. Letak Gambar di atas di dalam entri korang,
SIAP

5. Dan bagitahu hadiah yang korang teringin nak menang .
Kalau boleh Mak Dara nak menangi hadiah Pakej Photoshot 50 keping gambar bernilai RM 150 tajaan abang photography Fad Ali ataupun hadiah Doodle yang comel tajaan Cik Asfz .. Tapi sebenarnya kalau dapat hadiah apa sekalipun Mak syukur.. hehe

6. Tag kawan kalau sudi . (tak wajib)
Mak Nak tag MeggiBoy aka Adza Danial Haiqal

Yang paling penting korang letak banner group di bawah ni kat sidebar blog korang (wajib)

SIAP

Ok.. Rasanya dah cukup syarat syaratnya.. wish me luck ya ... Mak amat amat menggalakkan kepada semua rakan blogger untuk join GA ni sebab apa.. SEBAB ADA 79 BUAH HADIAH BAKAL DIMENANGI.. perghhh lumayan tu.. insyaallah kalau ada rezeki kompom lekat satu hadiah untuk kita hehe insyaallah hehe.. pada yang nak join klik di SINI ye..

5 comments:

  1. tankiuuuu Top.. Moh le join sekali =)

    ReplyDelete
  2. syarat yg last skali tu tak bape faham..

    'banner group di bwh ni kat sidebar blog ktorg' .. MD tak letak pun?

    ReplyDelete
  3. Leyza: ader letak kat sidebar mak di sebelah kanan di bawah tu hehe
    Juanita: kannnnn moh le join

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK