Wednesday, September 7, 2011

Open House + Reunion Somi Mak Dara

Selamat pagi semua.. Haaaa masih berayakah anda.. Mak masih hehe.. Baru baru ni somi mak ada buat reunion. Nak kata open house tu tak jugak lah cuma acara makan makan bersama rakan rakan sekolah dan rakan kerja somi mak aje.. Yang bestnya tu yang hadir tu adalah teman temannya yang sama sama bersekolah bersamanya sejak tadika lagi.. Bayangkan betapa akrabnya diorang sebab sama sama bersekolah di tadika , di sekolah rendah hingga ke sekolah menengah hingga sekarang. Kagum Mak dara melihat persahabatan mereka tu..

Somi Mak Martias paling kiri bersama rakan sekolahnya

Pada masa yang sama somi mak turut menjemput rakan sekerjanya kerumah kami dan antara yang hadir ialah Abang Shahruddin Thamby, Abang Yusof Kelana, Abang Jurey Rosli dan keluarga, Abang Rahim Omar sekeluarga, Abang Taha dan ramai lagi.. Naik nebes jugak mak dara masak pada hari itu.. Oh ya menu mak hari tu Penang Prawn Mee dan Laksa Kedah.. Orang utara mesti masak masakan utara kannn hehe...

dari kiri Jurey Rosli, Taha, Shahruddin Thamby & somi mak

Dari kiri Abang Yusof kelana, Jurey Rosli,Taha, Shahruddin Thamby dan somi Mak

syukur alhamdullilah semuanya berjalan lancar malam itu . Hidangan pun memang ngam ngam untuk semua yang hadir syukur.. Cuma satu je yang tak best.. Punyalah mak pulun tangkap gambar tapi sayangnya tak boleh upload sebab card reader rosak hampeh betul.. Ni gambar ambil teman somi mak punya yang upload di fbnya.. jangan mara ye hehe.. Tak kira jap lagi nak pegi beli jugak card reader tu.. Hmmm itulah kisahnya somi mak dan reunionnya.. Insyasallah kalau mak buat open house betul betul nanti mak jemput semua ya.. Tapi ada ke yang sudi nak datang huhuhu



4 comments:

  1. salam adza....wah best nyer ramai kekawan kn dtg....

    syg nyer gambar x boleh upload kalau x mesti byk lg gambar2 yg menarik kn...:)

    selamat hari raya adza a.k.a mak dara...:)

    ReplyDelete
  2. Salam maszull .. tu lah geram betul bila tak boleh upload hehe.. selamat hari raya to you too sis =)

    ReplyDelete
  3. Salam Mak Dara,

    Selamat Hari Raya! Maaf Zahir Batin yee! Waahh meriahnyaa. Kawan2 dr tadika tuu! Hebat btol persahabatan suami Mak Dara dgn kengkawannyaa! Hehehee kot Mak Dara buat open house nnt! Jgn lupa ajak ye! Nk rasa jugak Penang Prawn Mee & Laksa Kedah Mak Dara tuu! Heheheee ;)

    ReplyDelete
  4. wow..best la..kan smpai ketua veteren leh jumpe kwn skolah lame best tu..satu kenangan indah la kan..

    ReplyDelete