Thursday, September 15, 2011

Preview Filem LIBAS mendapat sambutan yang amat luar biasa..

As salam kepada semua blogger yang belum lagi nak tido macam mak ni hehe.. mak ni baru sahaja pulang dari menonton preview Filem LIBAS di TGV Wangsa Walk Mall sebentar tadi bersama somi Mak Martias Ali.. namun kali ni kelainannya amat terasa kerana kali ni kami tak pergi menonton filem orang tapi menonton sebuah filem hasil skrip oleh somi Mak Dara.. Maka nebesnya agak lain macam sikit... Sesampainya di sana kami merasa amat terkejut.. Begitu ramai yang datang untuk menonton preview filem LIBAS ini.. Sambutannya amat luar biasa!!!!!!

Kelihatan ramai artis artis ternama termasuk Abang Rosyam Nor, Schya Al Yahya, Johan, Dato Yusof Haslam dan ramai lagi celebriti yang hadir. Tidak ketinggalan ramai rakan blogger yang turut memeriahkan suasana seperti Ujang, Yana dan juga blogger terkenal dan hebat Budiey. Ramai rakan wartawan juga hadir seperti Melodi dan ramai lagi.. Meriah jadinya Wangsa Walk Mall malam tadi...





Mak Dara dan Balkish Semundur Khan

Somi mak di dwpan poster filemnya.. Sooo proud of you yang..

Haaaa tengok tu.. ramaiii kan... Tetamu yang hadir juga telah dihidangkan dengan makanan yang sedap sedap sebelum bermulanya preview filem ini.. Begitulah prihatinnya pihak penerbit filem terhadap semua jemputannya.. Mak Dara difahamkan bukan satu panggung mahupun 2 panggung yang menayangkan preview filem LIBAS ini . Dek kerana sambutan yang luar biasa maka 3 panggung telah menayangkan filem ini. Ramai sungguh yang hadir kan . Syukur alhamdulliah...

Oklah ini saja cerita untuk malam ni.. Esok mak kasi update lagi ya.. Nantikan sambungannya esok..

7 comments:

  1. Yus waisar berlakon dalam cerita ni kan?..kita minat dia ler..hihi

    ReplyDelete
  2. wah.. meriahnye.. confirm lh capai boxoffice la filem ne kan.. ne leh diktkan film tentang tradisi ngara kn. gudluck kepada semua crew filem libas ni ye :)

    ReplyDelete
  3. tak jumpa pun mak... kite pung ada semalam..

    ReplyDelete
  4. salam adza...best x citenya adza...boleh x cite cikit tentang sinopsisnya...:)

    ReplyDelete
  5. salam ida,

    hmmm menarik jugak tu ...rosyam ni memang pelakon zamn-zaman cik abang remaja la ...masih teringat keganasan dia dlm castello ...tahniah pada martias ..plan jugak nak bawak family gi nengok ...

    ReplyDelete
  6. dah tengok LIBAS preview malam td kat Wangsa Walk, mmg best!
    libasan maut Rosyam Noor mmg x terlawan, thumb up!

    tp x ternampak lak Mak Dara & somi, agaknye dah masuk panggung time tu ;)

    ape² pun, tahniah!

    ReplyDelete