Tuesday, September 6, 2011

Radio Era nak cuba masuk Malaysia Book Of Record !

Wahhhhh cayalah RADIO ERA.. Teruja Mak bila dapat tahu yang ERA akan cuba memasuki Buku rekod Malaysia.. Era akan mengadakan “Rombongan Menjelajah Terjauh oleh Sesebuah Stesen Radio”


mbor.jpg

Perjalanan tersebut akan mula menjelajah ke 11 buah negeri dan melalui 2 buah wilayah persekutuan serta berkunjung ke seberapa banyak buah rumah yang boleh. Dengar cerita mereka akan memulakan misi mereka itu pada hari Sabtu dan Ahad ini.. Wahhhhh pasti meriah punyalah..  Selamat berjaya diucapkan kepada pasukan Riuh Raya ERAthon dan semoga cubaan ini akan menjadi kenyataan lantas dapat mencipta sebuah rekod Malaysia yang baru! 

Nak tahu lebih lanjut klik di SINI ye

3 comments:

  1. wahhh, bestnye.. lg best klu dpt join..

    ReplyDelete
  2. selagi krew era xdatang umah saya , selagi tu lah xleh diiktiraf dalam malaysia book records.... hehehe

    ReplyDelete
  3. haha. rajin benar dorang ni nak masuk malaysia book record tu kan. ;)

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK