Monday, September 12, 2011

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Kita Sayang...

Perghhhh.. Bukan senang untuk mak buat entry jiwang jiwang ni tapi hari ni terpaksa dikecualikan kerana hari ini 12hb Sep 2011 maka genaplah ulang tahun perkahwinan Mak Dara yang ke 14 tahun.. Fuhhhhh rasa macam 14 hari lepas aje Mak dan somi Mak Martias Ali diijabkabulkan =)

pantas sungguh masa berlalu... tup tap tup tap dah 14 tahun dah kami bersama sebagai suami isteri.. Mak amat amat bersyukur kerana telah diketemukan jodoh bersama seorang lelaki yang amat baik, bertanggungjawab dan penyayang seperti Martias.. syukur... Moh mak nak share beberapa keping gambor perkahwinan mak.. hehehehe





Hmmmm 14 tahun dulu dan sekarang memang banyak perubahannya dulu mak takde le "sesihat" sekarang..  Dari berdua kini kami telah berenam.. Cuma satu aje yang tidak berubah namun semakin bertambah ialah.. Kasih sayang mak pada somi mak.. Erkk sebelum ada yang nak muntah pink membaca entry mak ni biarlah mak sudah dengan ucapan khas buat somi mak yang tercinta..

To My Husband, My Life, My Eternal Valentine
This is to thank you for being by side
For comforting and caring when I was all confused inside.
This is for the phone calls you make every day
Just to tell me “I love you” every minute of the day.

In decades past we've had our share
Of ups and downs and problems galore
But you are the one who remained at my side
Never thinking of walking out the door.

Thank you for all the time you give me
And for saying, “It's never enough…”
Thank you for listening as I ramble on…
When things become rather tough.

We are in the best years of our lives
fourteen years on our journey together
I want to grow old with you…and you with me
I want to love YOU---FOREVER.

Selamat Ulang tahun perkahwinan kita yang ke 14 tahun sayang.. 

12 comments:

  1. dalam diam2 dah 14 tahun kan kak.. tahniah kak.. cm ni baru lah artis terbaik kn.. dapat kekal lama.... anak pon dah besar2 kn.. so nk honeymoon kt mane tu ye :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah moga berkekalan dan bahagia ke akhir hayat..takper kak, jiwang dalam english ok lagi..hehe

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah kak! moga terus bahagia hingga hujung nyawa...

    Mas pun baru sambut anniversary raya pertama hari tu, dah 9 tahun dah!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah,syukur ke hadratNya ye akak,dlm diam tak diam dah 14 tahun akak bersama suami tercinta,.moga terus berkekalan hingga ke akhirat sana,amin :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah dah 14 tahun.. semoga berkekalan ke akhir hayat ;)

    ReplyDelete
  6. dah 14 tahun,
    tapi maintain muda both of you.

    semoga terus berkekelan hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  7. selamat ulang tahun..
    semoga bahagia selamanya..:)

    ReplyDelete
  8. happy anniversary to both of u!! may u live happily ever after..hehe..comelnya anak2 mak dara ;)

    ReplyDelete
  9. salam adza...selamat ulangtahun perkahwinan yer semoga bahagia dan kekal hingga hujung nyawa...:)

    ReplyDelete
  10. As Salam .. perghh terbaekkkk .. memang loving sungguh ..

    ReplyDelete
  11. happy anniversary ye mak dara...sweet je tgok pic sanding tu...anak2 pun comel belaka...tahniahhh..

    ReplyDelete