Friday, September 16, 2011

Seronoknya bila hari jadi sama dengan tarikh Hari Malaysia

As Salam kepada semua.. Seronokkan bila hari jadi adik beradik atau pasangan jatuh pada tarikh yang sama.. Ya itulah yang berlaku dalam keluarga Mak Dara dimana Anak sulong Mak dan anak kedua mak dilahirkan pada tarikh yang sama namun ditahun yang berlainan.. Meh Mak nak story sikit.. Once upon a time.. hehe yoyo oo je kan mak ni ..

Pada 16hb September 1998 Mak Dara telah selamat melahirkan anak sulong Mak iaitu Adza Danial Haiqal di Klinik Sejahtera Specialist Kulim Kedah... 
 
Pada 16hb September 2001 Mak Dara telah melahirkan anak kedua Mak iaitu Adza Danina Kirana di Klinik Subang Specialist Selangor.


Dan lebih meriah bila kedua dua tarikh harijadi anak anak mak tu jatuh pada tarikh HARI MALAYSIA.. Perghhh macam triple celebration lah jadinya. Dan bertambah bestttt bila setiap kali harijadi mereka adalah cuti umum... Memang bestttt sangat.. 

Disini Mama nak ucapkan selamat harijadi kepada Carl & Nina.. May all ur birthday wish comes true.. Lob\ve both of you more than anything.. Jadilah anak yang soleh dan solehah dan semoga berjaya di dunia dan akhirat insyaallah... amin.....


4 comments:

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK