Friday, September 30, 2011

Terharu dan Teramat lah sukanya dengan entry Cik Mat Gebu itu..

Ohhhh benarkah apa yang kulihat.. jap nak tenyeh mata lagi sekali.. kali ni bior lama sikit.. Wahhh betullah tu... Blogger dan personaliti yang mak minat dan hormati iaitu Cik Mat Gebu ada buat entry mengenai mak... Tak percaya????


Haa bukan tumis pedas keria kambas tu tau..baca yang part puan adza tu ye.. itu nama sebenar mak hehe.. Waduhhhhh Cik Mat Gebu... Jutaan terima kasih kerana sudi memberi sokongan kepada saya, somi saya Martias ali dan juga pada filem LIBAS... Im so honoured.. tambah tambah lagi bila kata kata itu datang dari orang yang saya hormati dan kagumi.. Really appreciate it... 

Kata Cik Mat Gebu yang blognya satu lagi diberi nama BICARA DARI DAPUR dan blog mak ni Bicara Mak Dara jadi boleh jadi geng gossip.. Peghhh memang dah lama nak rekrut geng untuk join bergossip dan meroyan ni I like.. hehehehe

Sekali lagi terima kasih atas support Cik Mat Gebu itu dan semoga filem Libas mendapat tempat dihati pencinta filem negara insyaallah....  


9 comments:

  1. blog masakan paling tersohor kan..memang bnyak masakan dari mat gebu ni

    ReplyDelete
  2. bestnya ada komen pasal mak dara dari blogger terkenal mcm cik mat gebu...mak dara pun dah terkenal dah nih...tahniah

    ReplyDelete
  3. bestnya akak dpt penghargaan camtu!

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Mak Dara..huhu, saya ni hanya blogger biasa...pstt Ben lagi pedasss dari saya..^___^

    ReplyDelete
  5. salam mak dara...tahniah yer dpt penghargaan dr abg mat gebu...:)

    ReplyDelete
  6. suka jugak gan mat gebu....kadang2 tengok jugak resepi dia...hihihi

    ReplyDelete