Monday, September 19, 2011

Tuty Turban Tutorial - Inspired by Yuna

Haaa... malam ni Mak Dara nak sharekan video tutorial oleh adik Mak Dara Adza Tuty. Tutorial untuk memakai turban ala ala Yuna tu... presenting Tuty Turban Tutorial


Dalam tutorial ini adik Mak Dara, Tuty menggunakan selendang dari jenama "iamjetfuel Scarves" dari jenama Yuna sendiri. Harga sehelai scarves ini ialah dari RM45 hingga RM49 sehelai... Untuk membeli selendang ini anda boleh la ke blog Yuna sendiri @ http://iamjetfuelshop.blogspot.com/ Selamat mencubaaa =)

6 comments:

  1. cantiklah mak..berapa rega selendang turban ni mak

    ReplyDelete
  2. Tks Eka.. harga selendang ni RM45.. Mak beli di Wangsa Walk Mall.. Tp rasanya online shop pun ada jual =)

    ReplyDelete
  3. kat wangsa walk ade yer..nnti leh ajak apple pegi..hehehe

    padahal dekat nak pegi nyer malas...

    tapi lawo jugak..eka baru try tadi..hehehe

    ReplyDelete
  4. selendang yg cantik..ske tgk org yg guna selendang for tudung...comei!

    ReplyDelete
  5. hehe tgk org pakai lawa, tapi sendiri nak pakai tak retilah

    ReplyDelete
  6. giler curlassss ar! :D http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete