Monday, September 12, 2011

Walaupun dah kertu sifat romantik kena ada..

Tik Tok.. Tik.. Tok.. Hujan dah turun.. errrrr silap.. Ini bukan tik tok lagu kanak kanak tu.. bukan... hehehe.. Ni tik tok tik tok masa.. Yaaaa semakin lama semakin pantas masa berlalu kan.. Tengok macam tahun ni.. Kejap aje dah nak ke hujung tahun.. Tapi rasa macam baru aje sambut new year hari tu kan.. Haa begitulah juga yang Mak rasa bila usia perkahwinan Mak ni.. Kejap aje dah mencecah ke 14 tahun pd hr ini 12hb sept 2011.. Perghhh cepat betul rasanya... 

Yang bestttnya somi mak ada membuat rancangan untuk menyambut anniversary.. Dia mengajak mak keluar apa lagi tanpa berlengah terus mak bersiap pantas dan cargas.. Beberapa kali mak tanya semasa dalam kereta.. nak kemana ni somi mak diam dan hanya senyum.. Wahhh surprise.. I like hehe..

wahhh wajah penuh misteri plk somi mak aritu hehehe

Akhirnya kami parking di KLCC. Dan kemudian suami Mak membawa Mak ke hotel Traders.. Perghhh semakin teruja mak bila somi mak membawa mak ke sebuah restoran yang sungguh cantik iaitu SKY BAR.. 

SkyBar
SKY BAR Traders Hotel


our dinner






Perghhh apa yang boleh Mak Dara katakan ialah.. Restoran Sky Bar merupakan tempat makan malam paling romantik pernah Mak dara pergi.. Dengan suasananya.. Dengan permandangannya.. perghhhh memang mak cadangkan pada sesiapa yang nak sambut anniversary perkahwinan supaya ke sana.. Memang romatis gitu hehehe.. Tapi jangan lupa RSVP dulu kalau tak tak dapat le duduk di tempat yang ada permandangan klcc tu heehehe.. Maka setelah habis dinner kami pun naik buggy hotel itu ke KLCC semula.. Perghh first time naik buggy melalui KLCC ni ..

atas buggy menuju ke KLCC

@ KLCC

Jadi begitulah cerita Mak dara dan Somi menyambut ulangtahun perkahwinan kami yang ke 14 tahun.. The moral of the story is.. Cinta tak kenal usia.. Walaupun dah kertu sifat romantik kena ada ok..  hehehehe



5 comments:

  1. kertu apa baru 14 tahun dear...kpah dah 23 tahun..rasa macam baru kawen jer..hahhaaaa...

    ReplyDelete
  2. salam ardza...masih belum kertu lg tu baru 14 tahun...mama ni mungkinlah
    dah boleh dipanggil kertu sbb dah 25 tahun anniversery....

    tapi mama terasa masih baru lg berkahwin walaupun dah 25th....:)

    apa2 pun hepi anniversery yer adza....:)

    ReplyDelete
  3. woww..happy anniversary....
    bila lah agaknya berkesempatan dinner @ skybar gak..hihi...

    ReplyDelete
  4. salam ida ...dah 14 tahun kan ....tahniah ..cik abg ada ambik cuti tolong kenduri rumah cik leha cuma ..tak sure kenduri yan ke kenduri ida ...apa-apa pun ..tahniah ...

    ReplyDelete