Monday, October 10, 2011

1 KAPAL DUA NAKHODA


Hari ni tengah bersarapan tersedak mak bila terbaca tentang somi mak dara, Martias Ali keluar di artikel di suratkhabar BERITA HARIAN ms 6(HIP).. Ye lah somi mak dara ni agak sibuk kebelakangan ni takde pulak dia cerita mengenai interviewnya dengan berita harian ni tup tup keluar je hehe..  Artikel itu mengenai kemelut dalam Persatuan Penulis Skrin Malaysia (SWAM). Dan ada teman mak di facebook juga ada berikan link artikel ini di Berita Harian Online


Sebagai salah seorang ahli SWAM dan isteri kepada Martias mak dara tak mahulah memberi sebarang komen.. Karang dikata buyers atau berat sebelah pulak kan.. Tapi kalau nak tahu lebih lanjut sila klik di SINI ya..Hmmmm walau apa apapun Mak Dara harap kemelut persatuan SWAM ini dapat diselesaikan secepat mungkin demi ahli ahli dan demi industri perfileman negara kita..



1 comment: