Sunday, October 30, 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

image

Wahhhh hebattt gabungan mantap dari 2 blogger hebak iaitu Adik ben Ashaari dan Cik Lyssa .. Tetiba teringat lagu adam stacy bergabung meltop ahh... hehehe... Ok Mak Dara nak join segmen BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog ... aiseymen nampak gaya dah ramai yang join ni.. mak Dara baru je balik dari ECO FILM FESTIVAL kat University Malaya bukak lappy tengok segmen baru lah sempat nak join..

Ok yang paling ketara yang dapat Mak Dara lihat antara kedua blogger ni adalah..

1) Header blog mereka.. Masing masing menggunakan gambar mereka sebagai Header.
2) Nama blog mereka.. Masing masing menggunakan nama mereka sendiri
3) Follower mereka.. Masing masing mempunyai beribu ribu ribu follower

bagi pendapat Mak Dara.. Mak Dara tak ada komen untuk kedua dua blog ini kerana masing masing bagi mak telah berjaya dalam dunia blog ni.. Teruskan dengan apa yang telah anda lakukan tapi yang paling penting is to be yourself.. 

Ok bagi yang nak join segmen hebak ini klik di SINI ye.. Tarikh tutup pkl 8 malam ini..


18 comments:

  1. tq kak :) salute rajin join segmen ben.. Terharu.. tqvm

    ReplyDelete
  2. ur most welcome dik.. Akak lagi lah terharu sbb ben selalu tolong blog akak.. tks ya dik...

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan dari syieda...syieda datang dari segment abg BEN n Lyssa..jom ke blog syieda.. ^_^

    http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

    ReplyDelete
  4. lamanya dah saya tak join segmen Ben! tengok orang join seronoknya..

    ReplyDelete
  5. ye ke ada segmen.. sibuk betul la weekend ni cuti deepavali sibuk tanda kertas, sampai x taw apa2 tentang blog.. ok nak cuba terjah la..

    ReplyDelete
  6. shiema singgah sini. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema :)

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen ni jgk..dorang mmg best kan..

    ReplyDelete
  8. salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

    Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

    http://jomkongsistory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    happy blogging :P

    ReplyDelete
  10. ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  11. Syira pon datang bertandang!Senang2 makdara jengukla kiter..hehe

    ReplyDelete
  12. ninie dtg dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ninie follow blog ini ye :)

    ReplyDelete
  13. cx dtg terjah blog Mak Dara! :) pewit.

    ReplyDelete
  14. follow sini dr blog abg ben

    http://catatankehidupanain.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret.html

    ReplyDelete
  15. mak dara pon dah sebaris dngan dieorang la kak... :)

    ReplyDelete
  16. dtg dari segmen yang sama...salam perkenalan....dari blog fendy

    ReplyDelete
  17. jalan-jalan terjah blog dari blog ben ashaari..wee....tak sempat join...tapi nak masuk jugak..hehe,,,

    http://dzuandiey.blogspot.com

    ReplyDelete