Monday, October 10, 2011

www.bicaramakdara.com

As salam kepada semua teman.. Malam ni blog Mak dara akan berpindah dari blogspot ke .com . Jutaan terima kasih kepada blogger Intan Nurul Fateha kerana menaja domain selama setahun apabila Mak dara memenangi satu contest First GiveAway Tengkunizam.com | Rakan Blogger Klik1Malaysia. 

Pada mulanya Mak Dara pening juga untuk memilih nama domain yang sesuai namun selepas berbincang dengan somi mak dan juga atas perbincangan dan pendapat daripada beberapa rakan blogger jadi Mak Dara memilih nama

www.bicaramakdara.com 

Sebenarnya Mak Dara sendiri tidak tahu apa akan berlaku pada blog Mak ni apabila ia bertukar domain sebentar nanti.. Ada yang kata yang blog akan hanya boleh diakses selepas 48 jam kemudian.. Waduhhh nervous Mak Dara dibuatnya.. Sekiranya anda tidak dapat mengakses ke blog Mak Dara maknanya blog Mak Dara sedang under construction ya.. 

Semoga semuanya berjalan dengan lancar dan hingga kita bertemu lagi nanti insyaallah...
11 comments:

 1. wowww,... tahniah. permulaan yg baik,. lepas nie kekal lah gamak nyer yerrr,..

  ReplyDelete
 2. salam mak dara...tahniah yer...:)

  ReplyDelete
 3. hamboi! owner blog dahlah memang gojes... lepas ni blog bicaramakdara.com pun akan bertambah2 gojes lagi... ni yg jeles ni... bila pulak blog IBUGEBU nak dapat tajaan domain...? huhu (padan muka, malas sangat hapdet!)

  ReplyDelete
 4. wow...mak dara dah ada domain sendiri.congrate mak!

  ReplyDelete
 5. eka pon nak tuko mak..cemana ye kalo nak tuko ni mak???

  ReplyDelete
 6. tahniah..tahniah....selayaknya maju ke hadapan...

  ReplyDelete
 7. tahniahhhhhhh! dah ada domain sendiri... satu permulaan yang bagus untuk lebih serius dalam dunia blogging ni.... all the best!

  ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK