Wednesday, October 12, 2011

BLOGGER INI KELUARGA SAYA

As salam kepada semua teman.. Hari ni Mak Dara nak buat satu segmen bertajuk BLOGGER INI KELUARGA SAYA. Tujuannya tidak lain tidak bukan adalah untuk memperkenalkan dan juga sambil itu dapat mempromote blog keluarga kita itu..Tak kisah le blog mak ke , ayah ke, anak,  abang , kakak, adik, makcik pakcik, sepupu atau sepapat asalkan mempunyai tali persaudaraan antara kalian dan mereka mempunyai blog maka perkenalkanlah mereka di dalam segmen ini.  Amacam ok tak.. Kalau nak join segmen mak ni sila tengok dibawah ye..

1) Buat satu entry bertajuk :BLOGGER INI KELUARGA SAYA 
2) Tepek header blog Mak Dara tu
3) listkan blog ahli ahli keluarga anda (1 blog pun boleh)
(kalau boleh cerita sikit hubungan anda dan blogger itu, mengenai blog itu dll)
4) Dah selesai letakkan link url anda di komen di bawah



8 comments:

  1. wah..cam menarik ni..hehe, iallah akan join..

    ReplyDelete
  2. kak ida berapa blog nak kena list? 1 je blh ker?

    ReplyDelete
  3. missbby: join jgn tak join k..
    Suria: bolehhh =)
    Top: tungguuu.. akak akan terjahhh =)

    ReplyDelete
  4. hi mak dara....
    suzie join yer...

    http://hatiseorangwanita-suzie.blogspot.com/2011/10/blogger-ini-keluarga-saya.html

    ReplyDelete
  5. segmen mengeratkan hubungan sesama blogger. it's nice!! :)

    ReplyDelete
  6. aduh keluarga sy macam sorang pun takde blog camna nak join nie?hehe..btw pinjam nama mak dara dlm nie :

    http://kisahdongengkutu.blogspot.com/2011/10/kisah-dongeng-amy-mastura-membeli-ikan.html

    hehe jgn mare..:)

    ReplyDelete
  7. mak... keluarga ibu semua pandai buat batu block je... blog2 ni tak pandai... ahahaha (mcm ni kena cari cucu angkat ni...)

    ReplyDelete