Tuesday, October 18, 2011

Dato.. Tolong jangan saman!

Adoiiiiiiiiiiiiiiiiii berderau darah Mak Dara dengan adik beradik mak dara tadi bila dalam perjalanan kami balik dari Imigresen di jalan Duta dan kereta yang dipandu oleh adik ipar mak dara di tahan polis... Katanya had laju di jalan itu adalah 80km/j tapi adik ipar Mak Dara pandu 90km/j .. Dalam kepala otak mak dara abessss le kompom kena saman! Tapi tiba tiba polis itu terlihat akan adik bongsu mak dara yang duduk di bahagian depan bersama suaminya dan terlihat yang adik mak dara sarat mengandung maka tiba tiba riaksinya dari garanggg terus berubah jadi biasa balik... Terus katanya jangan pandu laju laju lagi lain kali dan kami dilepaskan dengan amaran..

Waduhhhhhh mau getaq juga lutut kami semua dek kejadian tu.. Nasib baiklah mak boyot ikut sama tadi hehehe... 

gambar sejurus dilepaskan dari sekatan

Wajah syukur adik iparku tertlepas dari samam hahaha

Nasib baik ada mak boyot ni

Itu gambar muka muka yang suspeng gambar mak dara tak nak upload sebab dah biru kecut dek gabra ditahan . Mengalahkan orang yang driving lagi hahaha. Moral of the story pandulah berhati hati.. Ingatlah insan yang tersayang hehehehehe

8 comments:

  1. Mas pun sama kak, kalau kena tahan ngan polis punyalah gabra semacam!

    ReplyDelete
  2. hari ni sana sini polis dok standby nak saman orang..hampir2 juga disaman pagi td

    ReplyDelete
  3. saya dah kena saman warghhhh...
    saman parking ekekkeee...

    ReplyDelete
  4. YY Keje dengan polis pun,.. kekadang nebes gak jumpa polis,.. hihihi

    ReplyDelete
  5. nasib baik terlepas kan..kalau tak, dah kena saman..

    ReplyDelete
  6. mak yong dah jadi super mak ni ehehehe

    ReplyDelete
  7. jgn kata kena tahan....even polis buat roadblock and kita pakai seatbelt pon cuak semacam mcm buat salah lak..ahhaha

    ReplyDelete
  8. TAK KIRA SALAH KE TAK SALAH, KLU KENA SOAL DGN POLIS MESTI KETAQ... TAK TAU PASAI APA... ahahaha

    ReplyDelete