Wednesday, October 5, 2011

Entry Jiwang... Selamat Ulangtahun Kelahiran Sayangku

Hari ini 5hb Oktober 2011 maka genaplah 43 tahun usia somi Mak Dara Martias Ali... Jurang usia antara Mak dan Somi adalah 9 tahun.. Maka bila somi mak 43 maka Mak 34 tahun lah kan.. perghhh macam main main terbalik terbalik pulak nombor tu hehe..

Selama 14 tahun Mak Dara mendirikan rumah tangga dengan lelaki yang bernama martias ini syukur alhamdullilah.. Mak rasa mak telah bertemu dengan separuh lagi jiwa mak.. Tapi pastilah ada ribut dan badai dalam bahtera namun alhamdullilah masih dapat bertahan sehingga kini.. Sedangkan lidah lagi dibuat sup inikan pulak suami isteri kan hehe..

Kejap lagi mak nak keluar cari hadiah dan cake dan nak plan untuk sambutan birthday somi mak ni.. Jadi berehat sebentar dr dunia tenet tenet semua ni... 

To my husband Martias Ali.. You means the world to me.. You brings me happiness you brings the light in my life.. You are my heart and soul.. Im yours forever insyaallah.. Selamat ulang tahun kelahiranmu sayangku.. Luvsss you soo much...


14 comments:

  1. happy besday pada abg martias yerk.. n ape suprise yang akk akn wat utuk suami tercinta tu yerk :)

    ReplyDelete
  2. hepi besday....wahhh mesti raikan yang besh oleh mak dare ...psttttt ekekekeeee

    ReplyDelete
  3. happy birthday utk husband akak!
    moga akak dan abang kekal bahagia selamanya..

    ReplyDelete
  4. hepi birthday to husband akak..semoga dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yg baik..:)

    ReplyDelete
  5. so sweeeet...kata2 mak dara..sy doakn jg kebahgiaan rmhtgga yg brkekalan hgg nafas terakhir..di smping rezki yg melimpah ruah..dgn bakat penulisan yg lbh kreatif n berseni...

    ReplyDelete
  6. selamat ulangtahun utk suami mak dara..pnjg umo,mur rezeki.semoga percintaan mak dara dan suami kekal hingga hujung nyawa..oh yer klu bley sy nak mintak tracking no utk hadiah libas tu.smp skang tak terima lg..klu mak dara still simpan la.klu tak nmpknya takde rezeki sy la kot.hari sbtu n ahad mmg sy takde kt rumah..hadiah pos hari jumaat kan

    ReplyDelete
  7. selamat ulang tahun untuk husband ida, semoga lebih sihat, kaya dan berjaya =D

    ReplyDelete
  8. Selamat ulang tahun untuk suami Mak dara

    ReplyDelete
  9. salam mak dara....selamat ulang tahun buat suami mak dara yer...:)

    ReplyDelete
  10. selamat ulangtahun untuk hubby mak dara..oh mak dara, kita hampir sebaya la..hehe

    ReplyDelete
  11. semoga menjadi hamba Allah yang beriman

    ReplyDelete
  12. semoga dipanjangkan usia dan hepi selalu :)

    ReplyDelete
  13. wow..9 tahun. suka tengok couple happy2 ni. awet muda sokmo korang. hepi besday buat darling mak dara.

    ReplyDelete
  14. Happy B'day to ur hubby Mak Dara... may allah bless him and u too... amin

    ReplyDelete