Monday, October 10, 2011

INILAH MUKA BUKU SAYA

As Salam. Pagi tadi Mak Dara dapat banyak friend request di facebook Mak Dara dan rata ratanya adalah dari teman teman blogger.. Wahhh best jugak dapat berkomunikasi dan berkenalan dengan lebih lanjut di kedua dua dunia blog dan facebook. 


Maka tiba tiba Mak Dara mendapat satu idea dan mahu adakah segmen INILAH MUKA BUKU SAYA.. pada yang nak tambah kenalan blogger dan menjadi teman di facebook boleh le join segmen mak ni ye.. Apa yang perlu anda lakukan ialah..

1) Buat satu entry bertajuk : INILAH MUKA BUKU SAYA
2) Tepek header blog Mak Dara tu
3) letakkan badge facebook anda/ fan page dan linknya sekali
4) Dah selesai letakkan link url anda di komen di bawah

Wahhh nanti banyaklah aktiviti dan sesi add mengadd di facebook ye hehe. Semoga segmen ini dapat mengeratkan lagi silaturahhim antara kita ya.



6 comments:

  1. join! :) http://pupel.blogspot.com/2011/10/inilah-muka-buku-saya.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih Pupel sudi join..
    Yana: bolehhhh =)

    ReplyDelete
  3. Ok,.. baik, sekarang jugak buat,.. hihiihi.

    ReplyDelete
  4. Ok, dah join ::

    http://yanayassin.blogspot.com/2011/10/inilah-muka-buku-sayan.html

    ReplyDelete
  5. First time join segmen kat sini ;)

    http://abuhanif186.blogspot.com/2011/10/segmen-inilah-muka-buku-saya.html

    ReplyDelete