Thursday, October 20, 2011

Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin?!

Mak Aih ! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

As Salam... Malam ni Mak Dara nak menyertai contest dari blogger Eazy Izzuddin . Mak Dara tak nak lepaskan peluang untuk menyertainya kerana hadiah yang ditawarkan amatlah lumayan Kalau dapat salah satu kompom tersenyum mak berminggu minggu.. Mak Dara mahu lain sikit dari yang lain maka Mak menyertai GA ini dengan mempersembahkan video yang Mak buat dan edit sendiri.. mempersembahkan Video Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin?!


Emmm ok tak video mak ni hehe.. Dan akhir sekali mak dara ingin mempertaruhkan gambar ini sebagai mengikuti salah satu syarat untuk Contest ini.


Emmm ok tak video mak ni hehe..Terima kasih kepada Eazy Izzuddin kerana telah mengadakan GA yang sungguh menarik ini.. Kepada sesiapa yang nak menyertai GA ini sila klik di SINI ya..

Dan Akhir sekali Mak Dara nak tag 2 blogger iaitu Meggi Boy dan Super Ibu. Terima kasih kepada Eazy Izzuddin kerana telah mengadakan GA yang sungguh menarik ini.. Kepada sesiapa yang nak menyertai GA ini sila klik di SINI ya..



12 comments:

  1. huhu.. cam susah je contest ni kak.. baru nak join.. btw gudluck k :)

    ReplyDelete
  2. wow! heels gold tu..shanteeekknyeeee hehehhe

    ReplyDelete
  3. i've joind this contest too :) all the best to you anyway. you get the chance to be one of the winner. hehehe.
    gambarnya cantik ;)

    ReplyDelete
  4. thanks ouh for joining...
    i like !
    :))

    ReplyDelete
  5. Mak Dara posing maut!Gd luck ek Mak!

    ReplyDelete
  6. wahhh Mak Dara kemain lagi ya . good luck ya Mak Dara . ohh btw , ame pun ada join juga . ;)

    ReplyDelete
  7. Hye..im one of the juries from LOVELY DE' FASHION.thanx for joining ! NICE and goodluck :)

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK