Sunday, October 2, 2011

Nora & The secret life of Nora

Nora & The secret Life of Nora memang membuatkan mak confuse.. Maunya tak confius.. Somi mak yang baru pulang dari outstation semalam dah selamat sampai ke rumah dan beriya iya ajak mak tengok Nora di Istana Budaya petang ni.. EMm bila pulak penyanyi Nora tu buat concert? Mak Dara memang minat dengan lagu lagu Nora tu tapi hairan jugak melihat kesungguhan somi mak nak tengok konsert ni.. Mak tak cakap banyak dan terus mengiyakan aje.. Orang dah ajak rugi lah kalau tak pegi..


 Nora =)

Sebelum Mak Dara nak bersiap mak bukak facebook dan search la kot kot ada event konsert Nora tu di FB tapi takde yang ada hanyalah event Teater THE SECRET LIFE OF NORA... kekeke tergelak Mak Dara dibuatnya oooooh jadi yang sebenarnya somi mak ajak gi tengok teater oleh Datin Sri Tiara bukan tengok konsert penyanyi Nora tu hehehehe.. Now everyting make sense.. Memang somi mak ni gila tengok teater.. Lagi lagi pulak sekarang dia sedang membuat skrip filem untuk Dato Sri dan Datin Sri Tiara.. Maka memang elok lah dia pegi menonton teater itu.. Aiseyman wrong information yang masuk ke kepala Mak ni hehe..


Nanti Mak Dara ceritakan tentang Teater tu bila mak balik nanti ye.. Selamat berhujung minggu semua..

10 comments:

  1. mak best tak teater tu...nti mak citer la kt sini..blh tumpang baca..hehe

    ReplyDelete
  2. kalau teater mesti best...kalau sudi Mak Dara ceritakan....kita yang jauh nie ndak dapat tengok dan datang ke sana

    ReplyDelete
  3. hehe...best tak mak? tak penah lagi tengok teater :(

    ReplyDelete
  4. salam mak dara...best nyer dpt pi tengok teater...cecite 2 kisahnya bila dah tengok nanti yer...:)

    ReplyDelete
  5. nanti citer tau mak best ke dak..hehe.walau x dapat pegi dengar citer pun jadilah..hehe.

    ReplyDelete
  6. bella pun minat teater tapi sampai sekarang belum berkesempatan nak tgk,.plg terkilan tak dpt tgk teater pasal kehidupan tun mahadhir,uhuk2,.nanti dah tgk teater, balik and update cepat2 ye mak,.

    ReplyDelete
  7. mak dara best tak teater tu?genk teringin nak tgk tapi apakn daya..jauhlah,bajet pun tak ada.. erm..

    JIN ADALAH HAKIKAT BUKANNYA SATU MITOS OK!!

    ReplyDelete