Wednesday, October 19, 2011

OH MAK GAYAH!!! nama cheq di cover Majalah NONA!


KEMBARA KE 
LOKASI EKSOTIK 
"ADZA IRDAWATI 
merantau ala backpacker
ke serata dunia!!!
(pic by google)

ADZA IRDAWATI tu nama sebenar Mak Dara hehe..Tak pernah lagi nama mak terpampang di cover... Ni lah pertama kali hehe Oh Mak Gayah.. exiteddd mak dibuatnya.. Uols ada beli tak NONA keluaran November 2011 ni.. Sebenarnya Mak pun belum lagi dek kerana sibuk nak siapkan kerja menulis skrip drama 13 episod huhuhuu.. Nak kena keluar dan beli sekarang jugak ni.. Nanti mak kasi update tentang artikel tentang mak tu ye...

Oii mak gayah tunggu le nak tumpang pegi kedai ni haaaaaa... hehe



15 comments:

  1. kena beli nih.. untung laa mak dara..hehe :)

    ReplyDelete
  2. wahhh!! mak dara semakin glam..tahniah mak..keep up ur good work and effort ye.. :)

    ReplyDelete
  3. congrat ^^
    makin popular la makdara..hehe

    ReplyDelete
  4. err.. buleh b'kenalan ngan mak gayah x? he3..

    ReplyDelete
  5. ohhh pg td sy dah tgk majalah nona tu sbb tertarikh dgn tajuk mengembara secara backpakers tu lar...nama mak dara rupanya yer...kene belilah nanti hehe

    ReplyDelete
  6. pewitttttt! glamer mak dara..pewittt!hek3

    ReplyDelete
  7. wah mak dara kita ni. suke nye die nama die ada kat cover magazine ek.. sy xbeli majalah nona.. anti akk wat entry pasal artikel dalam majalh tu k.. ari tu entry pasal shooting pon dah nampak gmepak kan.... :)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mak dara....wah dah kuar majalah mak dara kita ni kn mari2 semua kita pi kedai buku cari majalah Nona ni n baca cite mak dara kita ni...:)

    ReplyDelete