Tuesday, November 1, 2011

Pertemuan Mak Dara dan Red Mummy

As Salam.. Fuhhhh akhirnya dapat juga Mak Dara bertemu dengan blogger idola Mak Dara iaitu Red Mummy di event Nuffnang Astro Beyond Hollywood Night tempoh hari.. Perghh malam tu Red Mummy merahhh habis uols.. Memang sesuai dengan namanya RED MUMMY.. Walaupun dalam sarat mengandung namun red Mummy pandai bergaya memang stylo habis.. Glowing aje wajah Red Mummy malam tu.. Seri orang berbadan dua lah katakan.. Namun kesian juga padanya malam tu sebab acara berubah tempat jauh jugak kena jalan sampai letih Red mummy dibuatnya.. 

Sebenarnya Mak Dara dah banyak kali bertemu dengan Red Mummy di beberapa buah event seperti preview filem LIBAS di TGV Wangsa Walk dan beberapa event lagi tapi time tu Mak Tak berani nak tegur... Ye lah siapalah kita nak gi tegur blogger hebak ni kan.. Namun entah macam mana malam tu Mak beranikan diri untuk menegurnya.. Atau pun mungkin sebab red mummy duduk sebelah Mak Dara aje malam tu.. kalau tak tegur memang le rugii..


Mak Dara kemudian terus mendekatinya dan bertegur sapa.. OH MAK GAYAH... Memang baik sungguh orangnya.. tarak sombong hokay... Mak Dara kemudian meminta untuk bergambar dengannya  . Mak kata tak payah bangun lah mesti Red Mummy letih.. Dia siap kata tak apa dan terus bangun dan bergambar dengan Mak Dara.. Memang baik dan ramah betul Red Mummy. Siap kata yang macam dia pernah dengar nama blogger Mak Dara.. Aicewahhh terkembang kejap mak dara dibuatnya haha..


Memang gorgeous.. memang sweet.. memang humble.. Itulah Red Mummy... Tks Red Mummy semoga kita dapat bertemu lagi di event yang akan datang ye..



17 comments:

  1. bestnya jumpa kak red..
    kakred mmg tak sombong..dalam fb ramah je tegur semua..
    eka tak penah jumpa dia lagi..

    hah acara berubah tempat kak

    ReplyDelete
  2. wah klass gitu... ngee, pagi kak!!

    ReplyDelete
  3. Cik Eka.. Memang peramah kan =)
    Lulu: morning gorgeous Lulu..

    ReplyDelete
  4. Bestnya bila dapat jumpa blogger hebat..

    Tapi seronok bila tambah kawan2 blogger yg lain...

    Next time kalu jumpa lagi, nak tegur mak dara plak.. he he...

    ReplyDelete
  5. 2-2 so gojes...
    mak dara kita suka betul tgk mak dara skg ni...
    (sambil kelip2 mata ala minnie mouse ek...)

    ReplyDelete
  6. zuwaidah: hehehe tankiu Zuwaidah.. terkombang mak dibuatnya hehe

    ReplyDelete
  7. Balqis: hehehe tankiuuu dear.. nak kelip kelip mata ala ala mickey mouse pulak lah =)

    ReplyDelete
  8. wuuuu....
    memang dua2 nampak gorgeous.

    ReplyDelete
  9. seronoknyer dpt jumpa red mummy...dua2 comel...

    ReplyDelete
  10. syoknya dapat jumpa blogger hebat!

    ReplyDelete
  11. wah.. bestnya mak daraa.. dpt jupa Red mummy.. :-)

    ReplyDelete
  12. bestnya.... cuma dapat tengok dari gambar je...

    ReplyDelete
  13. Betul tu Mak Dara,dia sangat humble je orangnya...saya pun teruja dapat jumpa Mak Dara...harap2 kita dapat jumpa lagi lepas nih

    ReplyDelete