Wednesday, October 19, 2011

Saya , blog dan pembaca

Santai Bersama BEN ASHAARI

Adik Ben bersegmen lagi.. Nasib baik kali ni Mak Dara tak terlepas hehe... Segeman kali ni bertajuk Saya , blog dan pembaca.. Ok apa yang Mak Dara faham dengan Saya , blog dan pembaca Hmmm sebenarnya panjang nak tulis tapi secara ringkasnya.. 

SAYA
Saya adalah mewakili diri saya siapa saya sebenarnya, Saya seorang anak.. seorang isteri.. seorang ibu dan seorang hamba Allah swt. Itu lah SAYA

BLOG
Blog adalah dimana satu tempat untuk saya meluahkan apa yang terdetik di hati, tercetus di fikiran dan dituliskan oleh tangan di sebuah tempat istimewa di alam maya.. Ia kini menjadi peneman dan pendengaryang setia kepada saya.. 

PEMBACA
Pembaca adalah anda anda anda dan anda yang sudi membaca apa yang telah tertulis oleh SAYA di BLOG ini.. Pembaca merupakan nadi dalam blog saya ini.. Saya amat menghargai setiap pembaca blog saya

Makanya disini SAYA, BLOG dan PEMBACA amat berkait rapat dan saling perlu memerlukan....


D'ADZA in vcd OK

Jom join ramai ramai segmen best ni.. klik di SINI untuk sertainya

26 comments:

  1. wow pic yg mewakili mak dara gempak laa...

    ReplyDelete
  2. noraauliyya terima kasih sudi membalas kunjungan hehe

    ReplyDelete
  3. far_east : hehehehe gambar tu menggambarkan mood mak dara hr ni.. mood hari ni ok hehehehe

    ReplyDelete
  4. Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

    TERKINI DI LULU-PAGES

    ReplyDelete
  5. datang melawat dari segmen yang sama hehehehe

    ReplyDelete
  6. singgah sini dr Sgmen abg Ben.. mekaseh singgah blog saya..salam perkenalan Mak DARA! .. :)

    ReplyDelete
  7. selamat tengahari mak dara..singgah dari segmen Ben..

    kalau sudi jemput memeriahkan lagi 1st GA dari Baiz ye..:)

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

    ReplyDelete
  8. jenjalan sini dr segmen yg sama. Salam kenal

    ReplyDelete
  9. asSalam...singgah dr segmen abg ben ^,^
    weeeeeee....rmy yg join gupenye
    eheheh

    ReplyDelete
  10. Datang dari segmen yang sama
    Datang nak ziarah rakan blogger ^^

    JEMPUT JOIN SEGMEN GENK

    ReplyDelete
  11. Hahahhahaha..kata ganti nama diri pertama jadi pilihan yerrr Mak Dara..hehehehehe

    ReplyDelete
  12. Singgah sini Mak dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  13. coppp...adakah mak dara ni dulu seorang artis???group kalau x silap kan?????muka tu ada sama lah...i just ingat nama adza tu..btw mak dara, salam perkenalan.sy dtg dr segmen yg sama.:)

    miza
    jb

    ReplyDelete
  14. Jom kenal-kenal! Teruskan berblogging! kalau sudi..Singgahlah blog Eza yer..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  15. Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

    syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

    ke blog syieda ^_^

    ReplyDelete
  16. dr segmen sama..jmput singgah my blog yg x seberapa... =)

    http://dessertroses.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Singgah pagi...sambil2 tinggal jejak :)

    ReplyDelete