Monday, October 31, 2011

Seronoknya dapat bertemu ramai Blogger

As Salam.. Hari ni Mak Dara nak buat sambungan kepada entry Mak Dara Seronoknya dapat bertemu ramai Blogger @ Astro B.yond IPTV Hollywood and Celebrities Night (part 1).Memang tak sangka dapat bertemu dengan ramai blogger di event yang dianjurkan oleh NUFFNANG tu. 

Di pertengahan majlis hos pada malam tu membuat satu game seperti treasure hunt le jugak tapi tajuk game dia memang best.. SIAPA CULIK KAK LIMAH.. Hampir 50 blogger menyertai game ini dan hadiah dia memang bestt berupa voucher RM500.. Seronok melihat kesemua peserta peserta yang berlari hampir keseluruh Solaris bagi mencari klue. Mak Dara tak join le sebab tak larat nak kejar kejar macam tu kan hehe..

Adam C dan assistantnya Cat Woman =)

Untuk mengumumkan pemenangnya. Kesemua tetamu diminta berkumpul di tengah bangunan Solaris tu. Maka kami semua pun berpindah le ke sana.. Fuhh lagi hapening di sana.. Di mana Mak dara bertemu dengan ramai blogger yang mengikut tema majlis itu dengan memakai pakaian ala alal artis hollywood..




Dan yang paling best bila Mak dara dapat bergambar dengan pemenang pakaian terbaik bagi lelaki dan juga pemenang bagi pakaian terbaik wanita.. Memang smart pakaian mereke berdua ni. Memang antara yang terbaik malam itu.

Yang paling kiri blogger wanita ini memenangi 
pakaian wanita terbaik

Mak Dara bersama pemenang pakaian lelaki terbaik
yg datang sebagai Lady Gaga

Fuhhhhh kelassss kau Maria.. memang terbaekk kedua dua mereka ni. Yang lagi best bila kedua dua mereka turut memenangi TV LCD 32"! Waduhh sayang mak tak join pakai baju ikut tema kalau tak boleh menang Tv hahahaha..

Apa apapun tahniah kepada NUFFNANG kerana telah berjaya mengendalikan dan menganjurkan acara yang hebak ini.. 

Oh tidak lupa juga kepada blogger blogger yang sudi bertegur sapa dan berbual dengan Mak Dara pada malam tu.. Tankiuuu semua.. Harap kita dapat jumpa lagi di event yang lain ye.. Hmm lupa pulak tulis tentang pertemuan dengan 2 blogger MEGA SUPER HEBAK!  Siapa mereka? Nanti Mak Dara sambung ceritanya ya.. 

To be continue...








2 comments: