Monday, October 31, 2011

Sesi Menternak Lemak @ 1901

Yaaaaaa... Hari ni Mak Dara melakukan aktiviti peberet mak iaitu... MENTERNAK LEMAK.. Dan kali ni Mak menternak lemak di 1901... Haaa bukannya mak berpatah balik pada tahun 1901 tapi mak ke kios 1901 yang menjual pelbagai jenis hot dog . Di mana? Di mana lagi tempat hang out Mak Dara kalau bukan di Wangsa Walk Mall.. Cuma 3 min aje dari rumah mak hehe..

Mak Dara dan adik Mak Adza Emie

Selalunya mak dara beli dan tapau balik aje.. tapi dek kerana ajakan dan godaan adik mak Dara iaitu Adza Emie terus le duduk dan menjamu selera di kedai tu.. Hari ni menu pilihan ialah...

Coney Dog dan Texas Ted

Menu pilihan hari ini ialah Coney Dog dan texas Ted. Errr bukannya mak makan kedua duanya ya.. satu untuk mak dan satu untuk adik mak yang sedang "boyot" itu hehehe..


Aiseyman baru nak makan adik snap pic plk kena control ayu hahaha.. Ok lah not bad lah rasanya coney dog yang Mak Dara makan tadi... So no more dinner untuk mak malam ni.. Karang badan dari saiz washing machine bakal menjadi 2 pintu peti ais haha



12 comments:

  1. Menternak Lemak..hihi..
    Lapor Plak Tgok Gambar Makanan..

    ReplyDelete
  2. sedap pulak tengok akak makan nieh..hehe

    ReplyDelete
  3. sedapnya! tapi saya kurang sikit makan hotdog ni..

    ReplyDelete
  4. sama ler..menternak jugak ni...( makdara...cuba baca sinopsis kat blog kpah..novel tulisan dr blogger jugak..kot lah dpt idea nak buat skrip..)

    ReplyDelete
  5. makkk aiii... sedapnya..

    sesi tak ingat dunia kalau makan. mia pun sama juga. hilang tensen kalau makan banyak... nak-nak yang ada mayonis ke.. thousand island ke... memang sedappp...

    ReplyDelete
  6. saya suka hotdog ni, sedap. dah lama tak makan, asyik2 makan subway je...nak tukar semula makan hotdog 1901.

    ReplyDelete
  7. Shafiq : hehehe mak tengok balik hari ni pon jadi lapor balik haha

    ReplyDelete
  8. mas saari : Akak pon sama tapi dengan 1901 ni hot dog dia memang sedap.. Sebab tu akak bedal haha

    ReplyDelete
  9. Mia: Jom nanti kalau kita jumpa lagi kita kasi bedal habis habisan bersama sama nak tak ehehe

    ReplyDelete
  10. zuwaidah : subway pun ok tp tak suka dengan roti dia je hehe

    ReplyDelete