Monday, October 10, 2011

Tolong berikan feedback pleaseeeeeee

As Salam... Syukur alhamdullilah blog Mak dara telah melalui satu transformasi dari blogspot ke .com.. Dan kini telah menjadi www.bicaramakdara.com .. =) Tapi Mak Dara tak pasti sekiranya blog Mak Dara telah boleh diakses oleh anda semua atau belum.. Ini kerana beberapa teman yang dah bertukar ke .com mengatakan yang mereka kena tunggu 24 hingga 48 jam sebelum sesebuah blog yang telah bertukar domain itu untuk diakses oleh semua orang.. Tapi mak rasa ini kurang dari 2 jam aje tp mak dah boleh update cuma mak tak pasti sama ada uols boleh baca ke tak aje huhu..

Kini mak dara ingin meminta feedback dari anda.. Sekiranya anda dapat membaca entry Mak dara ini dan dapat mengakses blog mak dara ini sila tinggalkan apa apa aje komen di entry ni.. Atau just tinggalkan . (titik) pun tak apalah . mak dara hanya mahu tahu jika blog mak dara ini telah diakses atau belum.. pleaseeeeeeee hehehe



24 comments:

  1. ok dah nih mak dara..dia bergantung juga tp biasanya tk sampai 24 jam pun :) tahniah mak dara ..seb baik ada lagi domain mak dara ye

    ReplyDelete
  2. okeh jer... ingat nak jadi silent reader jer... hik3

    tahniah dapat domain baru... lepas ni makin ligat la mak dara kita nehh

    ReplyDelete
  3. ok je mak dara... boleh la berbicara lagi tuh...hehee.. hebat da ada domain sendiri tau....kelas!!!

    ReplyDelete
  4. boleh je bukak..

    domain baru..kelas la mak!

    hehe..

    ReplyDelete
  5. karang bagi titik je tak best lah pulak, tahniah mak dara =D

    ReplyDelete
  6. jgn risau mak dara..da boleyh bce da entry at cnie..huhuhu :)

    ReplyDelete
  7. yea saya boleh baca dan akses blog mak dara.. =))

    ReplyDelete
  8. boleh baca mak dara ku sayang....

    ReplyDelete
  9. bw cop LULUS nie!! ehhehe..

    p/s: mak daraa..tix dh dpt.. tq~ :)

    ReplyDelete
  10. genk nak tinggalkan titik je lah ...............................
    hehehehe ^^

    ReplyDelete
  11. boleh, tak ada masalah pun sis!

    ReplyDelete
  12. boleh...boleh dsn boleh. apapun tahniah! dah berhijrahhh...

    ReplyDelete
  13. salam mak dara....tahniah dah berjaya blog dah on seperti biasa....:)

    ReplyDelete