Monday, November 14, 2011

Jemputan Khas Para Bloggers Ke MC PITCH

Ada Idea Kreatif Untuk TV, Filem, Novel? Jom Pitch Idea Terus Kepada Producer /Penerbit! Kepada yang ada idea, tak kiralah penulis ka, pemandu teksi ka, doktor ka, suri rumah ka, tukang masak ka, cikgu ka... asalkan ada idea nak tulis buku ka, novel ka, drama tv ka, filem ka, dukomentari ka, apa-apa sajalah idea... tapi tak tahu kat mana dan macam mana nak jual idea tu, silalah ke Program Malaysia Creative Pitch nanti. INGAT! Bukanlah proposal yang tebal-tebal tu, tapi just idea... sekeping pun tak apa... atau cerita terus pun okay... Datang saja ke Finas pada 17hb nanti dan bentangkan idea anda kepada penerbit buku/novel atau produser TV/Filam... kalau diaorang suka idea anda, maka adalah hasil untuk anda. Mana tau idea anda sesuai untuk filem... mungkin rezeki anda RM20K.... atau rezeki anda untuk jadi novelis di event MC PITCH yang akan berlangsung pada 17hb November 2011 (Quote)



Pihak MC PITCH akan memberikan Jemputan kepada para Blogger untuk menyertai acara ini.. . Kepada Blogger yang mahu memeriahkan majlis ini juga pun boleh join.. Bawak ahli keluarga.. kawan kawan.. lagi ramai lagi bagus... Bagi meriah sikit majlis kan dan support rakan rakan.. Senang aje untuk menyertainya.. APa yang perlu anda lakukan adalah...


1) Buat satu entry "Jemputan Ke MC PITCH"

2) letakkan logo MC PITCH seperti diatas

3) Copy paste "quote" seperti di atas.

4) Sertakan bersama alamat email anda (untuk urusan penghantaran jemputan)

5) Setelah selesai sila letakkan link di entry ini..


6) Tarikh tutup penyertaan 15hb Nov 2011

Itu sahaja.. Mudah bukan.. Semoga anda mendapat jemputan ke acara MC PITCH yang akan berlangsung di FINAS Hulu Kelang pada 17hb nanti ya.. Dan semoga di sana anda bisa menyampaikan story atau cerita anda kepada semua penerbit dan semoga cerita anda dapat dijadikan drama, novel ataupun Filem insyaallah.. Untuk Maklumat lanjut tentang MC PITCH sila klik di SINI

Para BLOGGER yang telah menyertai acara ini:
http://pupel.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-jemputan-ke-mc-pitch.html
http://ayung-join-contest.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-jemputan-ke-mc-pitch.html
http://daxmanje94.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-jemputan-ke-mc-pitch.html
http://www.munnafendy.com/2011/11/saya-mahu-jemputan-ke-mc-pitch.html
http://bilakukatacinta.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-jemputan-ke-mc-pitch.html
http://queeninthecastle.blogspot.com/2011/11/cik-ainsyah-mahu-jemputan-ke-mc-pitch.html
http://mamaemacyg.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-jemputan-ke-mc-pitch.html
http://amirastudio.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-jemputan-ke-mc-pitch.html
http://amirazoe155.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-jemputan-ke-mc-pitch.html#axzz1dQI5huLs
http://www.ieyra.com/2011/11/saya-mahu-jemputan-ke-mc-pitch.html
http://tintateratakerapung.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-jemputan-ke-mc-pitch.html






1 comment: