Thursday, November 10, 2011

Ada Jugak Ek Lagu Pasal BULU...

Pagi tadi teman mak sharekan satu video pada wall dia. Tengok tajuk je dah pelik.. BULU?? Ada jugak ye yang buat lagu tentang bulu bulu ni hahahaha.. Mak terus tekan dan play.. Ohhh rupanya lagu CINTA MUKA BUKU nyanyian Najwa Latiff dah diorang tukarkan jadi CINTA MUKA BULU.. Lawak jugak videonya tapi yang mak suka vokalnya tu.. Walaupun liriknya lawak tapi suara penyanyinya tetap control ayu dan sedap.. Mungkin dah ada yang tahu dan dah tengok tapi pada yang belum tengok tu meh Mak Dara sharekan video serta lirik pada uols ye..


Lirik Cinta Muka Bulu

Kita berkenalan hanya dalam laman muka bulu
Kau hantar bulu dan suruh aku terima kamu
Ohh.. hatiku rasa berbulu
Dan pabila kau kata kau mahu bulu aku
Ku gelisah berdebar hati rasa berbulu
Ohh.. kenakah rasa itu

Chorus:
Bagaimana harus bersua
Ku rasa berbulu tapi bahagia
Perlukah kita cari bulu pertama
Walaupun kita tak pernah sebulu
Banyak bulu-bulu yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan bulu pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini bulu

Banyak soalan banyak juga berbulunya
Kata hati dan rasa tak di biar saja
Setiap yang berbulu ada kebaikannya
Harus pejam mata dan berbulu apa saja

Pabila kau renung tajam-tajam bulu aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu oo
Ini cinta berbuluku

Dan bila kau katakan kau suka bulu
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju oo
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka bulu

(Chorus)

Pabila kau katakan kau suka bulu
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju oo
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka bulu


4 comments:

  1. hehehe kawan2 kite yg buat lagu ni. yg vokalis tu nama Luna. dia mmg suara sedaaaappp sgt2. yg tulis lirik ni spontan sebenarnya kat timeline twitter then ada yg salin, and ajak buat video ni :p

    ReplyDelete
  2. hi Neyra.. ye ke.. mmg talented kawan kawan neyra tu.. tp mmg Mak Dara suka sangat dgn vokal tu mmg sedap.. congrats

    ReplyDelete
  3. mak dara try plak gugel : burung biru, cinta susur masa, gadis twitterku ... smeua tu keje diorg la tu hehehehe

    ReplyDelete