Friday, November 25, 2011

CUCU PILIHAN

As salam teman blogger yang dikasihi.. Selamat datang ke rancangan Ustazah Pilihan.. Errrkkk salah channel.. Jap tune balik.. Emm ok.. Selamat datang ke rancangan CUCU PILIHAN.. Cucu Pilihan? Rancangan apa pulak ni tak ponah den dongar atau tengok pon di kaca TV.. Hehehe jangan betulkan siaran anda Mak Dara meroyan sikit pepagi ni bila Mak terima satu award special dari seorang blogger special iatu ATOK dari blog Apo2 Yolah . Meh Mak nak tayangkan award yang Mak terima tu ye...


Haaaa Mak Dara adalah Cucu Pilihan Atok yang ke 31.. Oh sayunya Mak bila terima award ni.. waduhhhh waduhhhh Atok.. Tak sangko den dipilih jadi cucu atok yang ko 31.. Macam mimpi pulok den raso eh.. Thank you atok! Siap buat entry lagi pasal den @ http://anaknegori.blogspot.com/2011/11/cucu-pilihan-atok-ke-31.htmlRaso macam nak melompat menjorit den dengan entri spesel dan pemberian award dari Atok ni, tapi takot Mak bedah sobelah rumah den terkojut terus heart attack pulak nanti mendongar joritan batin den mako den bersyukur dalam hati jo lah hehe...  Insyaallah den akan cubo jadi cucu yang baik yo.. Eden torai hehe

Moh reramai gi terojah blog Atok den nih kek sini yo http://anaknegori.blogspot.com/ . Untuk Atok keep on blogging. Den suko caro Atok toksah nak tukar tukar lai yo.. terbaekkk...


7 comments:

  1. salam mak dara ,

    hehe dah jadi cucu pilihan pun ..

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam puanbee.. hehehe tu lah.. exited gila sayaaa hehe

    ReplyDelete
  3. MAK DARO..terujo dan banggo ehh! Tahniahh!

    ReplyDelete
  4. Oh sangat berbanggo dan gembiro dibueknyo hehe

    ReplyDelete
  5. congrats mak, dh jadi cucu pilihan..hehe..mesti suka kan!..hihi

    ReplyDelete