Monday, November 14, 2011

FACEBOOK Akan Ditutup Pada 15th, 2012!



Mark Zuckerberg mengumumkan bahawa Facebook akan ditutup pada bulan Mac 2012"Facebook telah berada di luar kawalan," kata Zuckerberg dalam sidang akhbar di pejabat Palo Alto beliau, "dan tekanan menguruskan syarikat ini telah merosakkan hidup saya. Saya perlu menghentikan semua kegilaan. "

Zuckerberg seterusnya menjelaskan bahawa bermula 15 Mac tahun depan, pengguna tidak lagi akan dapat mengakses akaun Facebook merekaYang memberikan pengguna(dan penagih Facebooksetahun untuk menyesuaikan diri dengan kehidupan tanpaFacebook.

"Selepas 15 mac 2012 seluruh laman web akan di ditutup," kata Avrat HumarthiNaib Presiden Hal Ehwal Teknikal di Facebook"Oleh itujika anda mahu melihat gambar-gambar anda sekali lagi, saya cadangkan anda mengambil mereka dari internetAnda tidak akan mampu untuk mendapatkan mereka kembali selepas Facebook ditutup. "

Zuckerberg berkata keputusan untuk menutup turun Facebook adalah sukartetapi diatidak fikir rakyat akan menjadi marah.

"Secara peribadi, Mak Dara pun dah rimas mendengar spekulasi bahawa Facebook ini yang dah banyak kali nak ditutup tapi tak tutup tutup pun.. Kompom salah satu dari publisti murahan je ni kannnn.. Apa ada kes.. BLOG kan aderrrr hehehehe


6 comments:

  1. wah... betol2 muktamad ke kputusan mr mark ni.... :)

    ReplyDelete
  2. arituh pun arisha terdengar juga news macam ni, but it doesn't happen at all. maybe yang kali ini it will probably close or ianya sekadar propa semata2..perhaps..;)

    ReplyDelete
  3. btul2 blog kan ada..setia disisi kita huhu..

    ReplyDelete
  4. blog teman ku yg setia skrg...fb tidak lagi...hehehehe

    ReplyDelete
  5. di sokong sgt2...kasi cop lg....since dulu2 dgr berita hangen ni...xde pa pe gak....

    ReplyDelete