Friday, November 25, 2011

From D-Villa Residence With Love

As salam para blogger.. Sekarang Mak Dara bersiaran terus menerus dari D-Villa Residence di KL.. Cuti cuti Malaysia bersama keluarga.. Adessss planing nak le holiday di luar dri hiruk pikuk kuala lumpur ni namun apakan daya tuntutan kerja Mak dan somi tidak dapat membenarkan kami keluar dari KL ni .. Bisalah meeting meeting dan meeting kan.. Tapi anak anak mana tahu kat mana pun kita nak berholiday.. Asalkan keluar dari rumah tu dah kira holiday la tu kan hehehehe..Meh Mak Dara nak share kan sikit gmbor mak sekeluarga di D-Villa Residence

our room

anak anak sedang sedia nak gi mandi kat swiming pool hehe

mak dan somi bercengkerama di balcony hahaha.. nice view

Memang besttt sangat di sini ..Mak ambil apartment 2 bilik.. Memang sesuai le dengan keluarga besar mak ni kan hehe. Dan yang paling best di sini ialah view dia.. Stright terus nampak KLCC hehehe

Oklah anak anak dah jerit nak gi swiming nanti kita jumpa lagi ye From D-Villa Residence With Love


2 comments:

  1. wah mak bestnya dpt cuti2 kat hotel..JS pun lum start g cuti lg ni...

    tengok la minggu terakhir disember nti..nk g cuti2 malaysia...hehe

    mak tqvm sbb sudi preview blog JS ye..nti sy preview blog mak kt blog sy ye..tp follower tak ramai le..hehe

    ReplyDelete
  2. wow....bestnya mak cuti2 sambil menenangkan fikiran.

    ReplyDelete