Tuesday, November 29, 2011

Kenangan Bersama Big Boss Saiful Apek

As salam kepada semua.. Pepagi ni hujannn pulak di tempat Mak Dara.. Rasa malas nak buat apa apa.. Maka Mak pun godek godek le gambar gambar lama dan video video lama tetiba terjumpa pulak video pasal VCD OK ni.. Adessss menggamit kenangan betul lah.. Kenangan Mak Dara dan D'ADZA bersama big boss Saiful Apek atau kami panggilnya dengan BOSS hehe..

D'ADZA in vcd OK

Mak Dara dulu adalah salah seorang ahli panel skrip untuk GITU GITU PRODUCTION. Mak Dara menulis beberapa skrip untuk syarikat itu termasuk untuk skrip OK,  QUDUT DAN QATIK. dan juga filem SHYYY... DIA DATANG . Dalam pada tu Boss offer Mak Dara dan group D'ADZA untuk berlakon dalam VCD ni.. Apalagi terusss le setuju.. Memang besttt dan kenangan paling tak dapat dilupakan bila berlakon di samping Boss.. Abang Bob Ku2, CD NAZ dan juga Yassin.. Pecah perut dibuatnya disepanjang shooting itu.. Meh Mak Dara share lagu D'ADZA bertajuk KEMBALILAH yang turut dimasukkan di dalam vcd itu =)






kesemua artis yang membintangi VCD OK

Hahahahaha nak tergelak Mak tengok diri Mak berlakon dalam vcd ni.. Hahahahaha.. Memang kenangan yang tak dapat mak lupakan sampai bila bila hehehe... untuk tau sinopsis cerita ini klik d SINI ye =)


11 comments:

  1. Wow...bestnye Mak Dara..

    Hehehe..big boss yer, ada lagi yang "big" dari big boss tuh...!

    ReplyDelete
  2. bessnya.. tentu banyak pengalaman yg boleh diceritakan kat anak2 kann...

    ReplyDelete
  3. waaahhh mesti bes kan belakon dengan apek...cayalah mak dara

    ReplyDelete
  4. bestnya jadi insan kreatif mcm mak dara..,huhuhu..intan lak suke nulih...entahla bila novel tu nak siap..berkurun lamanya..ekekeke

    ReplyDelete
  5. Aritu guwa ada tengok rancangan AC? n mase tu Apek yang jadi artis jemputan. Rasanya guwa macam nampak makdara lah dalam tu. Keh3.

    ReplyDelete
  6. sape yg tak seronok berlakon ngan apek.. tp tulah.. kontroversi ngan benda2 haram tu yg tak best..

    ReplyDelete
  7. Daddy Cool : hehehe aah mmg ada =)

    aimaniman: betul3.. boleh le anak2 semua tengok betapa gemuknya dia masa berlakon dalam cerita tu hahaha

    Kak Lang: antara pengalaman manis dlm hidup hehe

    Intan: takde lah kreatif mana.. biasa2 aje hehe.. Mak dara pun baru je plan nak ceburkan diri dalam dunia penulisan novel

    Miziey : Hehehehe dah dekat 2 tahun kot rancangan tu.. yang paling "gebuuuuu" tu mak dara lah tu haha

    ReplyDelete
  8. ini time vcd tgh meletup dulu tu ke?

    ReplyDelete
  9. syok kan ingat kenangan lalu kan kak.. kalaulah boleh putar masa!

    ReplyDelete
  10. wah...bestnya...kalau atok kat sana kompem perut pecah sobab tergolak je kan

    ReplyDelete