Friday, November 25, 2011

Model Majalah Manggis @ Swiming Pool

As salam pada malam ni Mak Dara nak kenalkan anda dengan model model untuk Majalah Manggis keluaran November Issue.. 


Haaaaa inilah model modelnye.. hehehehehehe... Ni anak anak Mak Dara tengah sakan swiming tadi.. So far diorang enjoy bercuti cuti malaysia kali ni.. Dok posing dalam swiming pool anak sulong Mak Adza Haiqal kata.. "boleh jadi model majalah manggis tak" dengan seloroh.. Hahahah ada ada sajalah anak anakku ini.. Tak kisahlah mangga ke manggis asalkan korang haappy mama pun turut happy =)

7 comments:

  1. amboiii bukan main model2 dia... ahaaa, yang kecik2 tu comel :)
    Inspirasi Nurul Ain

    ReplyDelete
  2. Haha2.. Memang menarik la model2 nih.. Ni mesti mangga muka depan nih

    ReplyDelete
  3. mak yg bulan brapa ni..disember ke?.hehe

    suka bila anak suka..sedih bila anak sedih..tapi kalau mamanya sedih sendiri jawap la..hehe..

    makkkk gurau je tau..hihi

    ReplyDelete
  4. laju je bella click sebab perkataan MODEL@SWIMMING POOL, hehe,.enjoy sakan la anak2 mak dara sebab cuti sekarang ye,. happy holiday to them;)

    ReplyDelete
  5. tumpang gembira tengok akak.... model2 cilik ni cute2 belaka....

    ReplyDelete
  6. alalalaa...comelnya model2 tu!
    cekci gileee..

    ReplyDelete