Tuesday, November 15, 2011

Pasangan Lesbian Bercumbu Di Tempat Permainan Kanak kanak.. APAKAH??

As Salam... Semalam Mak Dara pergi menyambut harijadi anak keetiga Mak dara si Adza Kasih safea.. Mula mula makan makan di KFC Wangsa Maju then ke Superstar Karaoke di Wangsa Walk.. Jenuh dengar lagu ABC dan ba ba black ship dan banyak lagi lagu kanak kanak di dalam karaoke tu haha kemudian diteruskan lagi sambutan harijadi itu di tempat permainan kanak kanak di aras 3 wangsa walk..

Kasih di tempat permainan kanak kanak @ Wangsa Walk Mall

Adza Isabella (anak bongsu) mak dara turut berada di taman permainan itu

Anak mak dan anak buah Mak Dara sedang bermain di taman permainan itu

Tengah seronok anak anak Mak Dara tengah main tiba tiba anak mak tunjuk sesuatu dan kata.. Eeee tak malu.." Ehhh terkejut mak dara dengan apa yang dikatakan oleh anak mak.. mak sempat berpaling ke arah yang ditunjuk dan tempat tu bersebelahan aje dengan tempat anak anak Mak Dara main bola seperti dalam gambar di atas.. Maka sempat le Mak melihat satu adengan panas pasangan Les ni.. Mak ai.. terbukanya kome berkissing kat public ek.. Dah tu pulak kat tempat permainan kanak kanak.. Agak agak le adik adik oi.. Kalau nak jadi les ke apa ke itu terpulang kepada diri masing masing tapi yang membuat mak marah dan nak masuk campur ialah apabila perbuatan korang tu dilihat oleh anak Mak .. Apa yang nak Mak jelaskan pada anak Mak tu dek non ooi! 

pic by google
(mak tak sempat nak snap pic diorang kalau tak mmg kasi up dah grrr)

Lepas diorang perasan yang mak melihat diorang dengan wajah mak macam nak lempor kasut je kat diorang terus diorang tarik seorang kanak kanak yang bersama mereka keluar dari tempat permainan itu..  Adesss kalaupun tak malu nak bercumbu di hadapan orang dan kanak kanak tak dikenali tapi malulah sikit pada anak korang tu.. (Errr musykil jugak macam mana boleh ada anak). Banyak jugak pasangan ibu bapa dan couple dalam taman tu tapi takde lah nak buat show macam diorang tu.. 

Adesss sekarang nak bawak anak anak ke tempat permainan pun dah tak selamat.. APAKAH???


13 comments:

  1. mcm xde tempat lain dah. tempat budak2 jugak nak kissing

    ReplyDelete
  2. eii geli betol lah depa ni....

    hadoiyaiiii

    *mak,selalu lepak wangsa walk yer? kot eka g sana boleh jugak jejumpe..apple duk wangsa maju..hehehe

    ReplyDelete
  3. hahahaha..mesti depa ingt kanak2 xpaham....adeiii mcm tu pun ade kee....

    ReplyDelete
  4. Eeeei! teruknya....dah teruk masyarakat kita nie....dah nak jadik budaya barat...

    ReplyDelete
  5. lorh..mcm mcm ni ade? huhu..pelik tol..

    ReplyDelete
  6. MamaEma : mmg geli

    Lyss: tu lah.. kalau ye pun gi le toilet ke ...hish.. geram kan..

    Eka: yup sbb WWM hanya 3 min je dr rumah mak =)

    putERi-kAtEk : aderrrrr...

    SAYA BUKAN SAMDOL: tu lah ingat ni kat america kot

    Cik Rose Cute : so true

    Mawar : pelik tp benar

    zuwaidah: betul.. bukan dugaan lagi dah..

    Muhammad Burn : yup orang kita..

    ReplyDelete
  7. dah gile dunia skrg. ni kalau Malaysia jadik mcm Indonesia, x ke kite pun senang dapat bala. xpasal2 sebab orang lain, kite kene. tegur je kak len kali..

    ReplyDelete
  8. zaman skrg mcm2 yg jadi...smpai xde perasaan malu da.....

    ReplyDelete
  9. hmm tu baru cium jer mak dara hmm sya lagi lh sya di jadikan tmpt pemuas nafus kwn kwn lessbian sya hmm mcm mna sya nk selesaikan msalh sya ni yer mak dara ni email sya minta tolong email kan aqilah.izyana@yahoo.com

    ReplyDelete