Wednesday, November 30, 2011

Selamat Hari Jadi Adik Ben..

As Salam.. Mak Dara ingin mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR kepada blogger hebat Adik Ben Ashaari.. hari ni umur beliau telah menjangkau 35 tahun.. Walaupun mak dara muda setahun dari beliau tapi mengikut pangkat mak yang dah beranak 4 ni maka mak selesa membahasakan diri mak sebagai akak hehe..

Mak Dara akui blog Mak Dara banyak mendapat bantuan dari blog Adik Ben.. Segmen segmennya merupakan satu batu lonjatan untuk blog picisan mak ni mengenali dan berkenalan dengan ramaiiiii blogger... Ben tidak pernah lokek ilmu dan juga tidak jemu membantu blogger blogger baru seperti Mak ni.. Namun yang paling Mak terharu.. Terkejut ,..Terkedu .. Bangga.. kerana akhirnya dapat membaca apa yang terbuku dihati anak teruna Mak dara menerusi penulisannya dalam entry terbaru Segmen Uncle Ben : BEN ASHAARI UCAP SELAMAT HARI GURU di blognya.. Mengenai sekolah dan perasannya sebagai pelajar. Kalau nak tahu apa lagi yang ditulis olehnya silalah klik di SINI ye.. Tanpa segmen dari Ben pasti Mak tak dapat menyelami apa yang terbuku dihati anak teruna mak tu.. Biasalah anak lelaki ni bukannya suka nak share their feeling especially with their mom kan..

to Ben Ashaari.. I wanna thank you from the bottom of my heart.. U dont know how ur segment can touch people's heart.. really appreciate it .. teruskan bersegmen .. who know who's life u gonna change next =)

Mak Dara & Adik Ben di DIGI WWOW AWARD


Happy Birthday Ben.. Waaaahh tahun ni sambut birthday berdua.. Tahun hadapan bertiga.. Tahniah ye.. Kirim salam pada Adik Azila.. Harap dapat bertemu lagi dengan dia.. Pasti berseri seri ibu mengandung hehe.. Teruskan memberi inspirasi kepada semua blogger ya...



9 comments:

  1. assalamualaikum mak dara...selamat hari lahir buat en.ben kita tu yer...:)

    ReplyDelete
  2. kak...

    ayu pun tak sabar nak tunggu junior BEn..

    sekarang nie depa ada suprise.. ahakss.. kita tunggu ya

    ReplyDelete
  3. wow.. kenalan rapat ek ngan blogger femes tu, patutlah dapat tempias femes gak... tahniah...

    ReplyDelete
  4. tahun depan mungkin kembar plak Abang Ben dapat..haha
    Blog Mohd Zakwan :)

    ReplyDelete