Thursday, November 3, 2011

Video Somi Mak Dara @ Berita Astro Ria

As Salam.. Al kisah semalam somi Mak Dara ada masuk dalam berita Astro Ria malam semalam.. Bukan pasal kena tangkap.. bukan pasal kena saman dan bukan jugak sebab kes Mak Dara bulinya.. Oh tidak.. Somi mak telah ditemuramah oleh pemberita mengenai acara MC PITCH yang telah dianjurkan oleh somi mak dara perstuan GAFIM dan persatuan SWAM.
 
Meh Mak Dara kongsikan petikan berita itu ye




Ada Idea Kreatif Untuk TV, Filem, Novel? Jom Pitch Idea Terus Kepada Producer /Penerbit! Kepada yang ada idea, tak kiralah penulis ka, pemandu teksi ka, doktor ka, suri rumah ka, tukang masak ka, cikgu ka... asalkan ada idea nak tulis buku ka, novel ka, drama tv ka, filem ka, duko ka, apa-apa sajalah idea... tapi tak tahu kat mana dan macam mana nak jual idea tu, silalah ke Program Malaysia Creative Pitch nanti. INGAT! Bukanlah proposal yang tebal-tebal tu, tapi just idea... sekeping pun tak apa... atau cerita terus pun okay... Datang saja ke Finas pada 17hb nanti dan bentangkan idea anda kepada penerbit buku/novel atau produser TV/Filam... kalau diaorang suka idea anda, maka adalah hasil untuk anda. Mana tau idea anda sesuai untuk filem... mungkin rezeki anda RM20K.... atau rezeki anda untuk jadi novelis..... Jumpa anda di sanaaaaaa



1 comment:

  1. wawawa glemer la encik somi mak dara pasni..hati2..haha

    ReplyDelete