Tuesday, December 13, 2011

5 Blog Cool Pilihan Ku 2011

BEN ASHAARI

Dah lama Mak Dara tak join segmen dari Adik Ben ni.. Maka hari ni dengan cargas dan pantas mak nak join..

K-POH / ahli kabinet dapur / spy tingkap
Blog Kak Pah ni memang sempoi dan memang santai habis.. 

Life with Sandra.....
Blogger Sandra Azwan memang mempunyai niche yang lain dari yang lain.
Blognya mengenai fesyen.. Luvsss this blog

impianku dalam mimpiku
Blogger Top ni antara blogger peramah dan humble yang pernah Mak Dara kenali

Scarlett's Petals
Blogger Scarlerr ni memang misteri orangnya.. Maka makin lama makin 
membuatkan ingin tahu siapakah identiti sebenarnya =)

Mia Liana seorang blogger yang otai namun sangat baik dan humble.. 
Selalu support blog Mak Dara =)



27 comments:

  1. syieda dtg dr segmen abg BEN...@_@ jom ke blog syieda..

    http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

    ReplyDelete
  2. Hehehhe...macam cara nak membantu naikkan trafik blog ye...nak join jugak lah..

    ReplyDelete
  3. SANDRAAZWAN! haha.he's awesome.. :)
    btw,terjah dari segmen sama! :D

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yg sama... hit me backk.. http://dtgirl93.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-cool-pilihan-ku-2011.html

    ReplyDelete
  5. hai mak dara..ni 1st time jengah sini tau...kellassss sangat orangnya..hehe...petang ni memang melompat je kerja sHiLaziZi ni dari blog BA ke blog2 yg join segmen ni..tambah kawan katanya...

    ReplyDelete
  6. sempoi...ke makdara...?? kpah ni sempoi cara org tua lah makdara oiii...heeee..TQ sbb join gomofm...

    ReplyDelete
  7. wah bagus2 jew semua blog yg dipilih..

    ReplyDelete
  8. sandraazwan sgt stylish..suke tgk rekaan dia. =)


    p/s: nice header sis. =)

    ReplyDelete
  9. Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

    ReplyDelete
  10. salam..hi dear, singgah dari blog list segmen BA, jom lepak kt blog sy plak http://www.sakurashawl.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html :)

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan dri segmen MR . BEN
    rupanya byk lg blog yg best :)

    jom singgah

    http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog Abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    ReplyDelete
  13. salam. datang dari blog abg ben . done follow. hit me back k ^_^

    ReplyDelete
  14. dtg dr segmen abg Ben..
    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  15. as-salam..

    salam ziarah rakan blogger..

    jom baca 5 blog pilihan saya..

    http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihan-ku-2011.html

    ReplyDelete
  16. Dari Segmen yang sama,
    follow kite balik oke?
    http://daniel-happyalways.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari5-blog-pilihanku-2011.html

    ReplyDelete
  17. wahhhhh.... touching nya dan terharu betul.

    terkejut juga tetiba ada dalam senarai...

    terima kasih ya akak, sudi hargai hubungan persahabatan ini....

    p/s: takde la otai mana pun... huhuhuh...

    ReplyDelete
  18. saya dtg dr segmen abg ben jugak.. hehe..

    sume blog menarik :)

    follow saya tau Mak dara.. hehe

    http://cikpower.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

    ReplyDelete
  19. Terima kasih kerana sudi terjah ke blog Mak ye.. Salam perkenalan dari Mak Dara semua..

    ReplyDelete
  20. Mak Dara!! I love you too!;-)
    Thank you so much!;-)

    ReplyDelete
  21. baru terperasan la.. blog saya pon jadi pilihan mak dara.. terharunye.. haha.. btw thankz :)

    ReplyDelete
  22. Ala...Terlewat nak respon.Demam 2,3 hari ni.Bila tengok je entry mak ni, makin semangat nak blogging walau pun jari masih lagi terketar2.Tq lah mak atas penghargaan mak tu.

    ReplyDelete