Thursday, December 8, 2011

Blog BENCI K-POP!! Kesian Adik Amira Afiqah Teraniaya

Kecoh juga di facebook mengenai sebuah blog  "BUDAK GIGI RABBIT" yang dikatakan membenci dan mengutuk kumpulan K-POP.. Mak Dara pada mulanya malas le nak ambik pot .. Yelah suka atau benci itu adalah hak masing masing kan.. 


Namun Mak terkejut dan terus nak mengetahui lebih apabila terdapat teman facebook Mak Dara menyatakan bahawa BLOG itu adalah FAKE BLOG dan telah menggunakan gambar kawan sekolahnya.. 


Aiseyyymen ni dah kes naya... Maunya tak naya.. Lebih dari 1500 orang telah meninggalkan komen di entrynya tu dengan bahsa bahsa yang tidak dapat Mak Dara nyatakan disini... 

(entry pertama)

(entry kedua)

Semoga adik Amira Afiqah cepat cepat membuat laporan polis ya dan semoga mereka yang bertanggungjawab membuat FAKE BLOG dan menganiaya adik dapat dikesan...


13 comments:

  1. kesian sgt kena hentam teruk adk amira..aduhaiii.. pasal k pop pun nk gaduh2.. mcm2 la budak2 ni..hmmm

    ReplyDelete
  2. salam mak dara...siannyer dia .moga masalah ni cpt selesai

    ReplyDelete
  3. mak ai punya la byk komen.agaknya ape la yg dicarutkan tu? ermmm mcm2..dgn blog pun dah bleh fitnah2 org

    ReplyDelete
  4. report! Biar rase org yg ske memfakers nihkan!

    ReplyDelete
  5. sian. wat naya cenggini. komen sampai banyak cenggitu.

    ReplyDelete
  6. ish..bahaya ni!
    tak pasal2 dia yang kena...

    ReplyDelete
  7. payah tul kalau org dah berdengki eh...huhu

    ReplyDelete
  8. satu pengajaran bagi kita semua ni..kalau pun ada benda yg kita benci...jgn lah cepat nak kutuk2 dulu..tak pasal2 dgn kita-kita ni dpt dosa kering.Kesian kat adik tu..semuga masalah dia dapat di selesaikan dgn segera.

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mak dara...kesian nyer die org lain yg buat org lain yg kena kn..:)

    ReplyDelete
  10. haha , tak kisah pun~ dah lama tau itu blog kutup kpop. XD kesian dia ...

    ReplyDelete