Tuesday, December 20, 2011

Bloger Bloger Pada Tahun Lepas, Tahun Ini, Tahun Hadapan



As salam duhai teman.. Pagi ni Mak nak review 4 orang blogger yang sudi menjoinkan diri dalam segmen Mak iaitu Saya Pada Tahun Lepas, Tahun Ini, Tahun Hadapan...

Azamnya tahun lepas?
berazam nak dapat kerja
Azamnya tahun ini?
nak dapat kerja yang tetap untuk menjamin masa dpan aku.
Azamnya tahun hadapan?
nak dapat kerja yang stabil.. dan simpan duit untuk kawen.. target kawen 2 or 3 tahun lagi kut...
Klik SINI untuk membaca keseluruhan entrynya

Blogger DEQNOOR
Gambar tahun lepas

gambar tahun ini

Azamnya tahun lepas?
untuk menjadi lebih baik dari sebelumnya
Azamnya tahun ini?
berazam untuk duduk sendiri, tidak mahu berkepit dengan mak ayah je. Finally, tahun ini DN sudah berpindah dan duduk di rumah sendiri... Best2!
Azamnya tahun hadapan?
Azam tahun baru DN, DN nak cari boipren.... DN sudah semakin tua (oopppsss!!! meningkat usia..) tapi masih tiada boipren tau. Huhu... Kesian kat DN kan... So DN berazam untuk cari boipren dulu.... Cari laki, lambat sikit pun takpe. Hee.... Dan DN ingat nak bertahun baru di tepi pantai bersama siapa lagi kalau bukan kawan-kawan.. Harap-harap time ni ada lah boipren yang boleh DN bawa. Expresssss!!! Haha... :p
Klik SINI untuk membaca keseluruhan entrynya

Blogger ONLY ME (AKU FIZA)
Gambar tahun lepas

gambar tahun ini

Azamnya tahun lepas?
Mau maintain berat badan 50kg. Alhamdullilah target tercapai dengan gemilangnya wee
Azamnya tahun ini?
Maintain 50kg. setakat ini alhamdullilah masih dalam kawalan
Azamnya tahun hadapan?
Mau maintan 50kg diberi kesihatan yang baik kewangan yang bagus.
Klik SINI untuk membaca keseluruhan entrynya


Blogger Qishi Okawa
Gambar tahun lepas

gambar tahun ini

Azamnya tahun lepas?
Nak jadi ibu...
Azamnya tahun ini?
menjadi yang terbaik... 
Azamnya tahun hadapan?
1) jadi ibu yang terbaik 
2) naik pangkat..amin.. 
3) nak beli handphone samsung s 2..kalau dapat...huhu 
4) tambah ahli keluarga kot..ha6.. 
5) nak pi disneywood kat singapore tuh..

Klik SINI untuk membaca keseluruhan entrynya

Terima kasih kepada Top, Deqnor, Aku Fiza dan Qishi Okawa kerana sudi join segmen Mak Dara ni.. Dan terima kasih kepada Qishi Okawa kerana masukkan mak dalam senarai 5 BLOG PILIHANKU 2011... suka suka sukaaaaaaaa... muahhh


8 comments:

  1. xmaam besar lak akk tepek gambar2 tu.. hahaha.. segan giler.. btw.. thankz kak :)

    ReplyDelete
  2. MakDara, nanti buat la segmen mari menontong wayang bersame MakDara ke, mari lepak² dengan MakDara ke, bole together-gather, kenal² dengan blogger ;-D

    ReplyDelete
  3. tersegan lak plak gambo prut besaq tuh..tq mak dara...suka akk...hihi...nnti wat segmen lagik...:)

    ReplyDelete
  4. malu i gambar besar2 dalam post Mak Dara... hee... thanks... :)

    ReplyDelete
  5. alah, nak join sebenarnya semalam tapi lupa daaaa...heheheheeee

    ReplyDelete