Friday, December 23, 2011

Bloger ..... Tak Cantik... Erkkk !!?!


OH MAK GAYAH!!! Siapalah punya keje search yang bukan bukan di blog Mak Dara ni.. Setahu Mak Dara tak pernah pulak Mak menulis begini dalam entry Mak mengenai Cik Epal tu..

Pada mereka yang nak search yang bukan bukan tu.. Hentikanlah perbuatan anda tu.. Tak baik asyik nak cari kesalahan atau keburukan orang.. Mak Dara dah 3 kali bertemu dengan beliau di acara acara blogger dan terus terang mak cakap Mak terpegun tengok kecantikan beliau.. Beliau tak perlukan sebarang make up yang tebal mahupun sarat.. She have natural beauty.. Ini bukan entry bodek ye.. Bukan juga cobaan ini betul betul kejadian.. Dan yang paling bestttt she is soooo humble.. Memang sweeeeeeeetttttt sangat sangat.. Memang mak suka caranya =)

Jadi cubalah search benda benda yang bermanfaat sikit kannnn.. search resepi buat cucoq udang ka.. cara cara lipat baju ka... kan lagi bagos ... renung renungkan..


10 comments:

  1. lawa tul cik epal tu. memang nampak le kelawaannya.

    dorang tu dok wat search engine nak cari bahan. mana tau kalau kalau ada blogger yang dok ngata cik epal ni. leh la dorang canang satu donia.

    ReplyDelete
  2. lawa tul cik epal tu. memang nampak le kelawaannya.

    dorang tu dok wat search engine nak cari bahan. mana tau kalau kalau ada blogger yang dok ngata cik epal ni. leh la dorang canang satu donia.

    ReplyDelete
  3. hehe macam2.. cik epal tu org yg sangat sangat cntik.. ♥

    ReplyDelete
  4. mmg lawak kalau tgk keywords nih kadang ntah apa apap org google kan ...

    tak baik tau dia org nih . Cik Epal tew sangat baik org nya

    ReplyDelete
  5. kat blog yana pun kadang-kadang tengok yang pelik2 je diorang search...

    ReplyDelete
  6. heee ada2 je kan orang type search tue...

    ReplyDelete
  7. peliknyerrrrrrrrrrrrrrrrr. siapa yg search benda merepek mcm tu? hehe. ish ish ish. cik epal mmg hawtt. hehe :B

    ReplyDelete
  8. org jealous kot. cik epal chantek aper..

    ReplyDelete
  9. sapa mengata cik epal nih??hish...dorang jeles dengan cik epal r tu kan mak..:)

    http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/bonding-pouch-pink-dan-sleeping-pouch.html

    Bonding Pouch Pink Dan Sleeping Pouch Pink

    ReplyDelete
  10. Dah xde kje la tu, search macam² .. ape daaa, bengong!

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK