Thursday, December 22, 2011

Blogger SUPER IBU Selamat Melahirkan Anak Keduanya.. Amin..

As salam kepada semua teman.. Semalam adik bongsu Mak Dara Adza Emie atau namanya dalam dunia blog SUPER IBU telah selamat melahirkan anaknya yang kedua tepat pada pukul 8:02 malam 21.12.11 di Klinik Pusrawi Damansara. Mak ada tulis entry mengenai saat saat cemas adik mak tatkala melahirkan anaknya di entry ini MAK DARA DI BILIK BERSALIN semalam .. Ni kira kesinambungan dari entry itu lah hehehe

Setelah lebih dari 7 jam bergelut dengan kesakitan untuk melahirkan dan saat saat bertambah cemas tatkala doktor menyatakan bahawa adik mak kemungkinan akan dibedah kerana degupan jantung baby semakin menurun akhirnya dengan izin Allah swt dan adik Mak selamat melahirkan anaknya secara normal dan selamat.. Saat mendengar tangisan pertama baby membuatkan mak dan adik adik mak yang lain yang turut bersama berada di klinik itu bagaikan nak melompat dan pada masa yang sama semua pun menangis.. Bertambah lagi seorang anak buah kami.. Oh kalau nak cerita memang 3 hari 4 malam tak habis.. Moh Mak sharekan gambar gambar semalam ye..


presenting ADZA QHAMILLIA


Adza Qhamillia.. 3 minit setelah dilahirkan


welcome to the family Qhamillia...


Mak Dara bersama semua anak anak dan juga Adza Qhamillia


Mak Dara dan Qhamillia

Syukur akhamdullilah kami sekeluarga bersyukur dengan kedatangan ADZA QHAMILLIA semoga menjadi anak yang solehah pada ibubapa nanti ya.. To my sis Emie.. Selamat berpantanggggggg bebeh hehehe..

create your own banner at mybannermaker.com!


10 comments:

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK