Thursday, December 15, 2011

CINTA ANTARA BENUA

Pejam celik pejam celik dah 5 hari somi Mak Dara Martias Ali outstation.. Aduhhhh makin meroyan mak dibuatnya hahahaha.. Hanya panggilan telefon ajelah pengubat rindu.. dah ghope macam drama CINTA ANTARA BENUA pulak rasanya hahahaha



Perghhh jelesnya bila terima gambor gambor dari somi mak ni.. Kan besttt kalau Mak pun ada kat sana tika dan saat ni.. Mau ajak jalan jalan sampai lebam hehehe... Dah alang alang baca entry meroyan Mak ni apakata jom layan lagu Cinta Antara Benua oleh Arni Nazira ni ramai ramai hehehe




Lirik Lagu Cinta Antara Benua Arni Nazira
Tiada kata harus kulafazkan
Untuk menyatakan cintaku padamu
Hembusan rindu antara benua
Ternyata syahdu membelai
Aku jua sepertimu kasih
Merindumu sepanjang hayatku
Sabarlah menanti hadirku
Walau berjauhan… walau kesunyian
Kutetap menantimu hingga akhir nanti
Itulah sumpah kita yang terpatri
Tak mungkinkan terlerai selamanya
Tiada kata harus kulafazkan
Asyiknya debar cintaku padamu
Riak asmara yang mengusap hati
Ternyata hebatnya cinta…

8 comments:

  1. belum balik lagi eh suami mak..mesti rindu kan..

    ReplyDelete
  2. baru tahu somi mak dara nie sape... saya pernah keje ngan dia satu masa dulu project "klon teja" kalau xsilap... :)

    ReplyDelete
  3. Huda: ohhh tidak terkata rindunya tu hehehehe

    Ms and Mr Red Ribbon: Klon teja? Itu skrip somi dan akak juga hehe.. Ini entry mengenai drma bersiri 26 episod tu..
    http://adzairda.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

    ReplyDelete
  4. lama tak dgr lagu arni nazira :D

    ReplyDelete
  5. nape mak tak ikut? leh honeymoon lagi skali..tempat sojuk2 nie best...ade rejeki tambah lagi sowang..hehehehe

    ReplyDelete
  6. WAHH LAGU FEVERET TUH ZAMAN DAHULU KALA...:)


    SABAR K MAK DARA.KADANG BERJAUHAN TU LAGI BAGUS..ERATKAN LAGI HUBUNGAN N TAMBAH SAYANG LAGI LAH....
    HEHEHEH

    ReplyDelete
  7. TiTi : kannn.. arni pun dah tak tahu apa dah jadi dgn dia skrg ni kan...

    mekjangok : mmg nak ikut tp ni sbb keje jadi tak boleh ikut huhu.. next time memang mak nyorok masuk dalam bag baju dia hahaha

    minah senget: hehehehe mudah2an =)

    ReplyDelete
  8. oww akak ikut tulis juga ke? best... best... :)

    ReplyDelete