Thursday, December 15, 2011

Gambar Tun M dan Tun Siti Hasmah Yang Sangat Sweet!

As Salam teman blogger.. Baru sebentar tadi Mak Dara terlihat teman facebook Mak Dara  sharekan gambar Tun Dr Mahathir dan Tun Siti Hasmah yang jarang jarang dapat kita lihat.. Gambar yang sangat sweeeeeetttttttt sangat!!! Cuba anda tengok....


Sweeeeeeettttt sangat kan... Memang pasangan Ideal dan merupakan idola Mak Dara sedari kecil.. Semoga allah memberi kesihatan dan kebahagian berpanjangan untuk mereka amin...

16 comments:

  1. ahahhaha chomel jugak gambar yang ada peace tu..nakal jugak Dr Hasmah ni kan heheh


    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. cutenye! walau dh berusia, xbermakna tak boleh nak bergambar camni kan....

    ReplyDelete
  3. gegambo gini yg sy suker tgk... mcm gambo tg. abdullah, tengku mahkota phg sedang tersenyum tunjukkan gambar kt hp pd tuanku mizan or sultan muhammad v dlm 1 majlis istiadat formal. cool kan?

    ReplyDelete
  4. alahai comel dan sweetnyer pasangan dr Mahathir dan juga dr Siti Hasmah yeee..

    ReplyDelete
  5. hehehee...siap peace lagi!
    sporting gile..

    ReplyDelete
  6. macam ni baru bahagia. :) moga2 mak dara dan suami pun happy & bahagia selalu mcm Tun M dan Tun Siti :)

    ReplyDelete
  7. oh yeaahh, memang sweet sangat kann..:)

    ReplyDelete
  8. ehhh, betul ke tun H buat mcmtu..mcm kelaka lak..klaka comel... depa nih mmg loving couple...

    ReplyDelete
  9. sy mmg suka tgk kapel ni..sampai dah tua pun berdua sentiasa..moga2 nnt sy n suami pun cam ni kekal lomentik sampai dah berkedut seribu pun..masyarakat kita ni pelik kalo nmpk pasangan tua still lomentik dorang kata geli menengok pdhal itulah yg sebaiknya kan.

    ReplyDelete
  10. ahahahaha...sporting la tun ct hasmah...like like like =)

    ReplyDelete
  11. SOOOOOO SWEEEEETTTTTTT kannnn... Harap2 kita semua pun akan happy ever after macam mereka.. insyaallah.. amin =)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mak dara....sweet couple....:)

    ReplyDelete