Thursday, December 29, 2011

Hye Hye IShoutbox Bye Bye Shoutmix

Dek kerana kecoh tentang penamatan perkhidmatan secara percuma oleh pihak SHOUTMIX maka Mak pun menyertai bersama sama hampir kesemua blogger blogger yang lain dengan berpindah dari Shoutmix ke IShoutbox..

IShoutbox

Shoutmix

Soooo Hye Hye IShoutbox Bye Bye Shoutmix!!!! Jadi jangan malu malu jangan segan segan tujukan santau errrr maksud mak tujukan lagu (tinggalkan jejak) di IShoutbox mak yang baru tu ye =)



10 comments:

  1. Mak Dara..kite guna CBox..
    hihihi! =D

    http://azuramendezz.blogspot.com/2011/12/spontaneous-thursday-38-goodbye.html

    ReplyDelete
  2. blog saya dah x de sb buat sementara waktu..tunggulah bila dah habis menulis sayang cikgu nanti nak letak la balik sb tu..hehe

    ReplyDelete
  3. blog saya dah x de sb buat sementara waktu..tunggulah bila dah habis menulis sayang cikgu nanti nak letak la balik sb tu..hehe

    ReplyDelete
  4. tujukan santau ?? bior bebenor mak dara hiksss..

    ReplyDelete
  5. wah..new kotak jerit...mama tunz nak jerit kuat2 kat mak dara...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum... mungkin ia sesuai juga utk website saya Tune Talk Tone Excel - Prepiad That Pays

    Thank you in advance for sharing.

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK